Ini Adalah Cara Membuat Penyerlah Anda Dewy Dgn Insanely

Mantra solek kami untuk 2016? Semakin terang, lebih silau untuk membutakan semua pembenci anda. Tidak pernah kita dapati formula yang tidak kita sukai, dan kemasan seperti kulit, seperti kulit selalu lebih disukai. “Menyoroti membawa dimensi dan cahaya kepada wajah, yang secara semula jadi anda tidak ada, tetapi asasnya kadang-kadang boleh membisu,” kata Patrick Ta, yang mencipta pandangan di atas untuk Chrissy Teigen. “Ia menjadikan kulit kelihatan lebih hidup, dan saya jujur ​​berfikir wajah yang segar dan bercahaya adalah sepanjang tahun.” Pada Teigen, pro menggunakan berus eyeshadow runcing untuk menggunakan MAC Mineralize Skinfinish dalam Soft & Gentle ($ 33; nordstrom.com) pada titik tinggi tulang pipinya, turun jambatan hidungnya, dan menambahkan sedikit pada busur cupidnya. Anda boleh menambah jumlah yang sedikit di bawah jejari juga, tetapi pastikan anda tidak merayap terlalu jauh ke kawasan undereye, dan elakkan pusat dahi sepenuhnya.

BERKAITAN: Internet Adakah Takut Dengan Palet Penting Ini

Walaupun ada yang memberi nasihat mengenai pelapik atau Vaseline di bahagian atas untuk membekalkan tekstur yang hiper-nyata, hampir basah, pro mempunyai cara yang kurang sihat untuk mencapai kesannya. Ta menasihati menumpukan serbuk penetapan hanya pada zon T anda, kemudian menerapkan penyapu secara langsung ke atas asas di mana-mana sahaja (simpan untuk jambatan hidung anda, yang mendapat sentuhan serbuk matte). Kemudian, ikut dengan misting semburan penetasan pada sisi muka anda-Ta menggunakan tabir La Mist’s The Mist ($ 75; nordstrom.com) pada bintang. “Ini benar-benar membantu mencairkan warna, jadi ia kelihatan seperti bahagian kulit anda,” tambahnya. “Tinggalkan matte tengah, tetapi semburkan setiap bahagian muka supaya ia menyentuh tulang pipi dan dahi.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 1 =

map