Ini Easy-to-Make Granola Adalah Hadiah Wanita

Dengan brunch Hari Tahun Baru di sekitar sudut, kami sedang meneliti resipi untuk memulakan 2016 pada nota lazat dan sihat. Kami suka idea membakar kumpulan granola segar untuk berkhidmat kepada tetamu kami, atau memberikan kepada tuan rumah kami sebagai terima kasih yang lazat. Michelle Pusateri, minda kreatif di belakang syarikat granola yang berpangkalan di San Francisco Nana Joes, membuat resipi yang “terasa seperti campuran cereal Crunch Cinnamon Toast dan Cocoa Puffs,” katanya. Yang dipanggil Bay Leaf Kitchen Campuran, dinamakan selepas bukan keuntungan berasaskan Bay Area yang mengajar kanak-kanak untuk memasak dengan bahan-bahan tempatan, yang berkesinambungan, menggabungkan nota coklat gelap, kayu manis, dan buah beri untuk sarapan pagi atau snek yang manis dan memuaskan. Memanaskan vegan, resipi tanpa gluten di bawah-resolusi Tahun Baru anda akan terima kasih. 

BERKAITAN: Sup Sup Krim Yang Disemai Yang Akan Menyeramkan Anda Sepanjang Musim Panjang

Bay Leaf Kitchen Granola

Bahan-bahan:

4 cawan gandum bergulung organik (anda boleh bersertifikat bebas gluten) 
¼ cawan benih flaks tanah organik 
¼ cawan organik berbuih 
¼ cawan organik beras puffed 
1 kacang vanila (dikikis untuk mengeluarkan benih) 
2 sdt garam laut (berasa bebas untuk menyesuaikan garam selepas mencampurinya bersama-sama) 
1 sdt kayu manis organik 
½ cawan sirap maple organik 
¼ cawan minyak zaitun organik 

Tambah selepas penaik: 
½ cawan jus buah organik manis cranberry 
½ cawan coklat gelap organik 

BERKAITAN: Wow Tetamu Percutian Anda dengan Kek Pappest-Worthy Peppermint ini

Arah: 

1. Panaskan ketuhar hingga 250 ° F. Dalam mangkuk besar, gabungkan gandum, rami tanah, pekat dan bijirin.

2. Dalam mangkuk kecil, gabungkan sirap maple, minyak, kayu manis, flaks tanah, kacang vanila dan garam. Campurkan bersama supaya garam dan kayu manis sama rata. Campurkan kedua-dua campuran dan campurkan sehingga semua bahan disalut. 

3. Tuangkan dua kuali lembaran berasingan. Bakar selama kira-kira 1 jam dan 15 minit, kacau setiap 15 minit untuk mencapai warna yang lebih baik (resipi granola ini lebih baik dibakar dengan baik). 

4. Keluarkan dari ketuhar dan pindahkan ke dalam mangkuk besar. Tambah cranberry dan coklat supaya ia cair dan diagihkan sama rata (campurkan dengan spatula supaya anda tidak membakar tangan anda).

Variasi: 

Sekiranya anda mempunyai pilihan kacang dalam granola anda, berasa bebas untuk menambah ½ gelas kacang cincang untuk resipi ini dengan mangkuk bahan kering. Anda juga boleh menambah lebih banyak buah-buahan kering kepada kumpulan anda. Jika boleh, pilih buah-buahan organik yang semulajadi manis.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map