Inilah Cara Menguasai Kuda Biru Nanas

Jangan berpeluh teknik-mendapatkan ekor kuda nanas yang tinggi seperti Rihanna sepatutnya semudah itu. “Saya telah melakukan rupa ini untuk Rihanna beberapa kali, itulah perjalanan kami,” kata penggemar rambut Yusef Williams. “Dia suka kerana ia sangat bebas seperti dia, dan ia sepatutnya berasa semulajadi dan mudah.” Williams menekankan bahawa ini adalah gaya yang paling sesuai untuk kerumunan rambut kerinting dan bergelombang, kerana anda tidak perlu memanipulasinya ke dalam bentuk yang betul sebanyak, dan rupanya berfungsi pada pelbagai panjang, dengan syarat anda boleh mendapatkan lapisan anda menjadi ekor kuda tanpa sebarang helai. Mulailah dengan mengumpul rambut anda menjadi kuda ekor yang duduk tinggi di atas mahkota anda, dan sekali anda telah berlabuh di tempatnya dengan elastik, ambil potongan individu dari ekor kuda dan mula menyematkannya ke hadapan untuk mencipta bentuk yang anda inginkan.

RELATED: Bangsa Blunt Rihanna Memberi Kita Jadi Banyak Hidup

“Semua rambut masuk ke ekor kuda, tetapi apabila anda biasanya membuat satu, semua jenis rambut jatuh di belakang anda,” jelasnya. “Daripada membuat ekor kuda dan hanya membiarkannya digantung, saya hanya meraih rambut dan menarik kepingan itu ke ekor kuda untuk mencipta asas. Kemudian, saya menarik beberapa keriting untuk tumbuh dari bahagian atas.” Anda boleh melonggarkan beberapa keriting untuk membingkai muka, tetapi pastikan anda tidak terlalu keras pada produk tersebut. Salah satu kesilapan terbesar, menurut Williams, adalah terlalu banyak perkara yang digunakan sebelum ini, yang boleh membuat gaya kelihatan dibuat. “Pada Rihanna, saya menggunakan mentega shea minyak zaitun untuk melicinkan perimeter, maka saya menggunakan rambut L’Oreal Elnett ($ 15; walmart.com) untuk mengamankan ekor kuda,” katanya kepada kami. “Itu cukup banyak, tambah beberapa pin, kemudian gunakan semburan bersinar sedikit di hujung.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 6 = 7

map