Inilah Formula Foolproof Anda untuk Pakaian Parti Percutian Sempurna Cuti di sini dan di antara membeli-belah dan menghias, satu perkara yang perlu anda tegaskan ialah almari pakaian anda. Berikut adalah panduan bukti bodoh untuk pesta percutian anda yang seterusnya.

Kami mendapati formula pakaian percutian yang sempurna, terima kasih kepada Makenzie Leigh, pelakon yang kami tampilkan dalam edisi Disember InStyle, di gerai surat berita sekarang dan tersedia untuk muat turun digital. Bahagian yang terbaik? Terdapat hanya tujuh elemen. Secara tidak sengaja meneutralkan skirt berlapis emas bersinar tinggi dengan turtleneck semata-mata yang megah (aka musim sejuk wajib), dan kemudian aksesori dengan kalung membuat kenyataan dan jam tangan klasik. Selesaikan persamaan sartorial dengan bibir semata bersih dan rambut penuh semulajadi. Di bawah, kuku rupa dengan penemuan kami. 

BERKAITAN: James White Star Makenzie Leigh Adalah “Pasti Takut” Ketenarannya

Mackensie Shop

1. Sweater crippen ($ 365; avenue32.com): Letakkan skirt percutian metalik anda dengan turtleneck hitam semata-mata. 

2. Hanya kalung kanak-kanak ($ ​​50, asalnya $ 99; asos.com): Ambil pakaian anda ke tahap seterusnya dengan choker silver chunky. 

3. A.L.C. skirt ($ 595; modaoperandi.com): Renda berlipat midi panjang ini dibuat untuk dipakai pada pesta percutian anda yang seterusnya. 

4. Gincu Dior Addict ($ 35; sephora.com)Untuk bibir semata-mata yang sempurna, gincu Dior Addict ini mempunyai teras hidra-gel yang akan memberikan bibir anda hanya jumlah kelembapan yang tepat dan bersinar.

BERKAITAN: Cara Dapatkan Lihat Victoria Moden Gwen Stefani dalam 6 Langkah

5. Botol Zara ($ 119; zara.com): Langkah ke dalam bootie anggun untuk melengkapkan pakaian perayaan anda.

6. Bumble and Bumble Dryspun Finish ($ 30; bumbleandbumble.com): Salun rambut Makenzie dengan semburan penamat yang akan menghasilkan tekstur dalam sekejap. 

7. Kate Spade New York watch ($ 175; bloomingdales.com): Rawat jam tangan anda seperti gelang dan pakai lebih lengan anda (berbanding di bawah) untuk cara baru untuk gaya pakaian parti anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 51 = 59

map