Meningkatkan Morning Anda dengan 3 Smoothies-Super Packed-Packed dari Daily Harvest

Harian Harvest Smoothie Lead
Getty Images

Sydney Mondry

27 Jan 2016 @ 2:45 petang

Satu-satunya perkara yang lebih mudah daripada smoothie sarapan di-the-go adalah salah satu yang telah dibuat untuk anda. Tidak ada masa untuk memukul juicery tempatan anda setiap pagi? Cuba Harapan harian, sebuah perkhidmatan yang menghantar anda bahan-bahan smoothie siap sedia untuk membeku dalam cawan pra-bahagian. Buah organik, non-GMO, sayur-sayuran, dan superfood seperti kale, mentega mentega, dan matcha-dianjurkan oleh ahli pemakanan dan chef kepada 14 campuran yang berbeza, dan boleh dipesan dalam pek enam, 12, atau 18 cawan. Apa yang perlu anda lakukan ialah menambah susu atau air kelapa. Itu hampir tiga minggu sarapan yang dirancang untuk anda! 

“Sering kali, hasil yang anda beli di kedai runcit tempatan telah dipilih sebelum mencapai puncak pemakanannya,” jelas pengasas Daily Harvest Rachel Drori. “Makanan beku ladang dituai pada kematangan puncak apabila kadar nutrien tertinggi. Proses pembekuan berkesan terkunci dalam vitamin dan nutrien yang bermanfaat supaya terdapat kepekatan yang lebih tinggi apabila digunakan. “Tidak sabar menunggu penghantaran pertama anda tiba? Cubalah membuat tiga tandatangan harian Harvest itu campuran dengan anda sendiri dengan resipi di bawah.

BERKAITAN: Sudah Lebih Resolusi Tahun Baru anda? Ini 50 Shades of Green Juice Akan Mendapatkan Anda Kembali di Trek

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − = 34

map