Rahsia untuk Tandatangan Tangan Alexa Chung yang Tousled

Alexa Chung dikejutkan dengan banyak perkara-gaya rambutnya yang mudah menjadi salah satu daripada mereka. Terutama semasa kami melayan diri kami untuk satu lagi pusingan panas terik, kami menginginkan gelombang bintang yang indah sekarang lebih daripada sebelumnya.

Hanya pada minggu lalu di majlis makan malam peribadi Alexa Chung x AG, para fesyen memantapkan campuran sempurna menggilap dan “saya bangun seperti ini” tekstur. Untuk melihat rupa, hairstylist Gregory Russell memisahkan rambut tuala bintang bintang di tengah, diikuti oleh spritz cahaya Oribe Volumista Mist ($ 39; oribe.com) bermula pada akar dan turun ke hujung.

BERKAITAN: Produk Volumizing Terbaik untuk Thicker, Fuller Hair

Seterusnya, dia mengeringkan rambut Chung sehingga ia sempurna kering, memastikan untuk mengikat hujung untuk mencipta jumlah dan badan yang mencukupi. Selepas melicinkan kawasan yang tidak teratur (tanpa mengambil dari getaran hidup), Russell bergilir di antara besi rata dan besi keriting 1.25 inci dan seksyen berputar secara rawak. Teknik ini, katanya, adalah cara terbaik untuk mencapai tekstur yang paling alami.

Sentuhan terakhir? “Apabila anda telah pergi dengan besi, goncang dengan jari anda dan kemudian menyembur Oribe Beach Wave dan Shine Spray ($ 39; oribe.com) sepanjang rambut,” kata Russell InStyle. “Loosely back-comb di atas telinga dan melalui mahkota untuk tekstur besar berus, dan kemudian menetapkan dengan Oribe Superfine Hairspray ($ 33; oribe.com) untuk memegang berkekalan.”

BERKAITAN: Kenapa Editor Kami Suka Hairfray Superfine Oribe Oribe

FOTO: Gaya Rambut Pendek, Curly Celebrity We Love

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 4 =

map