5 marchi di preservativi adatti alla vagina esenti da sostanze chimiche sospette

tk
Getty

Marianne Mychaskiw

6 set 2017 @ 19:45
Produsul este prezentat în mod selectiv și rivist în modo indipendente dal nostro editorialiale. Se efectuează o achiziție de utilizatori și colegii, inclusiv o comisie de guadagnare.

Ai mai multe informații despre ingredientele din seria retrospectivă? Fare cosii spinge semper un chiederci datorită cose: în primo luogo, che diavolo sono questi ingredienti? Secondo, perché diavolo la mettendo gli ingredienti nella mia vagina se non so cosa siano?

Se pot forma mai mult de iritato dopo pe masă, la glicerină, pe bază de spermicidă sau pe alte substanțe chimice care se discută cu lubrifianți sau cu un conservant care necesită un tratament adecvat. Sistemele de certificare nu au nici o singură opțiune și nu conțin nici un fel de compoziție și nici conservanți cu ingrediente naturale și non tossici. Qui, abbiamo raccolto alcune delle opzioni più pulit per quando vuoi sporcarti. 

VIDEO: Scopri il primo conservativo inteligente al mondo

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 + = 51

map