5 sfaturi de fitness care organismul fondatore di Simone jură

În stil January - Simone de la Rue
Per gentile concessione di Simone de la Rue

Dianna Mazzone

18 decembrie 2017 @ 9:00
Produsul este prezentat în mod selectiv și rivist în modo indipendente dal nostro editorialiale. Se efectuează o achiziție de utilizatori și colegii, inclusiv o comisie de guadagnare.

“Costi nu are o bară de yoga care nu are nici un efect cardiac, nu are o semnificație a frecvenței cardiace care să nu ajungă la un stato di calorii bruciare”, afirmă Simone De La Rue, fondator al Corpului di Simone. “Quando balli, la tua frecvenzza cardiaca, sosesc la senza che ne accorga e vedi risultati”. Hai bisogno di dovedi? Cea mai mare parte a celebritatilor sale este Jennifer Garner, Rosie Huntington-Whiteley si Chrissy Teigen, care au avut parte de un spectacol de dans de la La Rue, care a avut loc pe 43 de ani, fiind inaugurat in al doilea stagiu al E! Corpul de răzbunare con Chloe Kardashian, trebuie să fie solo la sua migliore pubblicità.

VIDEO: Ia acel corp: Rosie Huntington-Whiteley

Peep i suoi migliori consigli di fitness s cura di, di seguito. E per altre storie vine întrebarea, prendi il numero di gennaio di În stil rivista, disponibile în edicola, atașat Amazon, e per il download digitale ora.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − 54 =

map