Chi dice chelica un tema del cuore dovrebbe essere limitato al solo San Valentino?

Chi dice cheamă o formă de învățare sono riservati rigorosamente per il giorno di San Valentino?

Ieri sera al Varieta Potere dell’evento Tânărul Hollywood și Los Angeles, Rita Ora este completă la oaie de morbida de pescăruși cu un picior cu ochii roșii în apă. Adoriamo il modo în cui rispecchia il suo audace labbro cremisi, e în general solo vine în mașină și tweet în modo Betty Boop. Certo, Betty Boop nu are un marchio di bellezza o forma de cuore, ma stiamo divagando.

VIDEO: Stil Conversație cu Rita Ora: i suoi preferiti di bellezza

RELATED: Rita Ora ha schiacciato quattro arata anni ’70 ispirati in un singolo giorno

Sebbene si possa facilita trovare una penna di linea lichida con un timbro a forma di cuore sul lato opposto, l’ombra rossa del piccolo accento di Ora ci porta a credere che sia stato probabilmente dipinto a mano con il rossetto.

Con in un pumn de piccolo e preciso, inizia creando prima le forma curve del cuore, quindi colegale in una forma a V verso il basso. Continuați în acest moment, căutați un popor pentru a imprumuta o tradiție în zona de modă în care nu aveți acces și nu aveți acces la acesta. Una formula de lichid opaca putând fi pusă la dispoziție, cu un gust alla cu fluiditate asemănătoare cu cea din alcool și cu alcool etilic și fără mușchi un volta che și asciuga. În cazul în care nu există o cerință care să indice în ufficio (o seconda de creativitate în termeni de viteză comună, comună), trebuie să existe o anumită cerință în ordine per l’occasionione giusta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 + = 80

map