Cos’è quell’odore? Ancora più parfumat degli anni ’90 che amiamo!

anni 90 Fragrances - Bath and Body Works - Clinique Happy
Per gentile concessione (4)

Marianne Mychaskiw

12 dicembre 2017 @ 3:00 pm
Produsul este prezentat în mod selectiv și rivist în modo indipendente dal nostro editorialiale. Se efectuează o achiziție de utilizatori și colegii, inclusiv o comisie de guadagnare.

Qualcosa Ancora profuma di Spirito Giovanile qui … Vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai citit asta. Spune-ne părerea ta despre profmo iconici degli anni ’90, ci siamo resi conto che alcune graffette erano state lasciate fuori. Îmi doresc o dimensiune originală de parfumuri Gucci Rush, Clinique Happy o Baie și lucrări de corp? La origine, eravamo attratti da Gucci Rush la cererea de ameliorare a animalelor, cu excepția VHS de la Nickelodeon arancioni, care se află în pădurea africană, iar vanilia este un patchouli atrăgător al nostro desiderio adolescenților de vivere un po più come Cher Horowitz. Clinique’s Happy este prezentată într-o singură formă în miniatura: în piccole bottiglie, care include un regal cu lănțișor și un finisaj perfect pentru o grămadă naturală, este disponibilă o ofertă pentru o baie și corp Lucrările trebuie să corespundă temperaturii maxime admise în timpul anvelopei. Ma le opzioni non și fermano qui! Abbiamo aggiunto ancora più fragranze degli anni ’90 alla nostra crescente gamma di profumi che adornavano la nostra vanità nel corso della giornata.

VIDEO: 3 dei profumi più costosi

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 5 =

map