Cum se utilizează un gel pe gli occhi? Abbiamo la risposta

Alcune persone poate fi depășită sau depășită cu o viteză mai mare decât cea a carierei. Datorită faptului că noi ne străduim să ne caracterizeze o importanță deosebită, nu este o inovație inovatoare, nu este o idee inovatoare și se îndrăgostește de zona delicată de pe piele TLC che merita con una crema un gel per gli occhi.

“La pelle delle palpebre è la pelle più sottile di tutto il corpo Pertanto, diventa rugosa, sciolto e persino cedevole in precoce”, spiega il dermatologo S. Manjula Jegasothy, MD, CEO fondator al Miami Skin Institute. “Centina di studi hanno dimostrato che l’uso di o idratante su qualsiasi zona cutanea è beneficio per la riduzione della secchezza, pe o lunga termina porta ad aumentare la producerea de colagen, elasticitate e quindi name rughe e lassità Questo è il motivo per cui tutti dovrebbero usare una crema un gel per gli occhi ogni giorno da un’età già in tarda adolescenza. ”  

CORRELATO: Vino să determini tuo tipo di pelle una volta per tutte

Quindi qual è în realtà la diferența de crema per gli occhi e gel, e quai prodotto dovresti raggiungere quando passi de la rutina de rutina di cura della pelle? Siamo qui per demistificarlo per te.

Crema per gli occhi è un ingredient de olio che è sospeso într-un vecicol de colectare a caricatului cu ingredientele atractive pentru a reproduce delicate în modo da nu iritație la zona delicată degli occhi. Datorită faptului că medicamentul este un medicament care conține o formulare în crema se hai una pelle normale o secca. Amiamo la Total Adevăr Cremă Ole Henrikson SPF 15 ($ 45; sephora.com) pe bază de vitamina C, care conține o substanță SPF per proteggere la pelle dai raggi UV / UVA.

De asemenea, în cazul produselor de îngrijire a pielii, aceste produse pot fi utilizate numai în scopuri de îngrijire a pielii, cum ar fi uleiurile de silicon, care nu conțin compoziții de silicon, care conțin ingrediente atractive pentru combaterea stării de sănătate și a stării de sănătate. Apăsați aici pentru a reveni la medic și pentru a vă ajuta să utilizați EltaMD Renew Eye Gel ($ 50; dermstore.com) Questo gel non riduce al minimul necesar pentru invecțiuni de selecție pentru formarea unei serii de căptușeli, care să permită o tratare a tratamentului în ochi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − = 40

map