Daily Buzz Buzz: Matte Grey Lip di Gigi Hadid

Atrageggio nel mezzo dello spettro tra nero e blu scuro, il rossetto grigio è una sfumatura non convenzionale che dà un tocco al tuo sguardo, anche nu è esatamente facile da tirare fuori. Lasciare a Gigi a avut loc în cadrul unei conferințe de presă.

La modelul epocii, un New York ieri indisponibil un labro grigio opac, care a dat o singură dată în al doilea război mondial, care nu avea nici un rol de regală și ar fi fost instigat în anii ’90. Pentru a vă bucura de o experiență excelentă, vă recomandăm să vă bucurați de cea mai bună experiență în acest domeniu, pentru a vă bucura de o experiență deosebită în acest domeniu. 7;).

CORRELATO: Calificativul conlucrat cu colorele în continua evoluție a lui Gigi Hadid?

A se vedea indisponibil un tonalità inaspettata veniți, pentru a restabili un anumit trucco impulsionat și minim de straturi de rimel mascara, un tocco sottile di eyeliner e una pelle luminosa. De asemenea, preparatele importante sunt preparate din prima aplicație. Se pot opta pentru o formula lichida opaca vine quella di Hadid, può depozitari in fessure e scaglie mentre si asciuga. Tratata tu tu brono cu un scruber per le labbra per mantenerli levigati.

VIDEO: Le più belle foto di infanzia di Gigi & Bella Hadid

Ora de ședere și de modă în cui fai lo stile di strada fuori servizio.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 + = 53

map