Guarda vine garderai il trucco degli Oscar di Emma Stone

Alzi la mana se află ancora parlando degli Academia Awards della domenica sera. Secondo a quella trama alla fine (Congratulazioni, chiaro di luna!!), în cazul în care acestea nu sunt folosite pentru a le utiliza în mod obișnuit. Il labbro rosso di Emma Stone în particolare ricorda la vecchia Hollywood, pensiamo che sia degno di un premio tutto da solo. Per aviciinare de covor roșu alla nostra portata, abbiamo stretto un parteneriat cu YouCam Machiaj, l’app di di autocare-preferat da tutti, per ricreare alcuni degli aspetti estetici più belli degli Oscar. Concediați rapid și ușor, dar vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai citit asta.

CORRELATI: La migliore bellezza garda agli Oscar 2017

Inizia scattando un autocolant ochelari de soare, care este unicul volum, care se potriveste cel mai bine. În stil filtri per il trucco. Da, vă rugăm să vă amintiți-vă de clasicul labbro rosso di Emma Stone, care este splendoarea culorii pescărești de Janelle Monae o la culoarea ombretto lavanda di Olivia Culpo. La tecnologia YouCam toate astea au fost conturate în viziunea lor, în timp ce, înainte de a intra în curând, au fost oferite de o echipă de jucători pe unora. Dirigiti verso l’app YouCam Makeup o scaricala gratuită sul negozio iTunes ora per iniziare.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 9

map