Ingredientele per cura della pelle che non stai usando per combattere l’acne, ma in general dovrebbe essere

Clone of Skincare Ingredient Lead
Cortesia

Amanda Etkind

12 ottobre 2016 @ 14:45

Neconectați-vă de peggio che svegliarsi con un brufolo rosso, arrabbiato, almas indesiderato che și trasferito sul tuo mento. În cazul în care se prepară un rezervor de ardei dulce de acid sulfuric și o cremă de peroxid de benzoil, se recomandă ca ingredientele să conțină un conținut de substanță activă și o contrastantă: ossido di zinco.

“L’ossido di zinco è o minerale prezente în natură, care are proprietăți anti-microbiche, antiinflamatorii și antiosidanti”, afirmă Danbury, dermatologo del Connecticut, Mona Gohara. L’ossido di zinco, care este o combinație nelimitată cu crema dermatită de la pannolino, care se ocupă cu facilitarea acneei în modo similara unui quello del bambino: “L’ossido di zinco fornisce un film de calmante per calmare l’infiammazione e aiutare la barriera della pelle a ripararsi da sola “, dice il dermatologo di New York, Dr. Joshua Zeichner. I componenti lenitivi în combinarea cu proprietăți antimicrobiene a posibila anchetă a aurului ridică și arterială causul acnei sulle pelle, aferma il Dr. Zeichner.

O dată pe o cremă de spalare a cremelor de panificație, în cazul în care nu există nici un motiv pentru utilizarea acestui tip de tratament, acest ton este o cremă de soare și conține ingrediente. Controlați ne scelte qui sotto.

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 − = 15

map