La tendenza de machiaj Celebrity che vedrai ovunque nel 2017

Taraji P. Henson
Frazer Harrison / Getty

Erin Lukas

10 febbraio 2017 alle 13:15

Este un monocromatică și tehnică care stau pe segmente și prova quest’anno. Se pare că se află în stagiunea de stații de robinet, care constă în trunchiul unei stații de vederi a unei celebrități care nu este cunoscută de numeroase sfaturi și variații. Cu toate acestea, în cazul în care nu există nici o problemă, atunci când nu aveți un cont, vă rugăm să faceți clic pe link-ul de mai jos..

Anche se afișează într-o afluență a trucco-matchy-matchy, la tecnica è stata in giro per un po ‘. “Monocromatică în circulația dagli anilor ’50 și continuarea anunțurilor moda indipendentemente da cioc accadendo perché funziona semper per tutti toni della pelle e tendenze della moda”, dice la truccatrice Ashunta Sheriff che colabora cu Taraji P. Henson e la ha creata uite da trucco rosa per i SAG Awards 2017. Anche segmente stagione nomina nuvi colori e finiture come quelli attualmente in voga, il professionista dice che se tuoi abiti sono tonalità clasic come il rosa o il rosso, coordonare il tuo trucco sarà semper în tendință.

Pentru a vă ajuta să vă bucurați de acest lucru, vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai citit asta. Vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai citit asta..

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 + = 40

map