Modelco di Hailey Baldwin. La colaborazione di bellezza è finalmente qui

Hailey Baldwin Makeup Line - LEAD
Jamie McCarthy / Getty

Victoria Moorhouse

14 noiembrie 2016 @ 10:45

Sono passat quasi tre mesi (anche sembra più di tre anni) da quando abbiamo scoperto che Hailey Baldwin a colaborat cu marchio di trucco australiano Modelco. per un lancio di un prodotto esclusivo. De asemenea, au fost oferite informații privind colaborarea cu fotografiile din secțiunea de evidență a imaginilor și a materialelor digitale, care nu pot fi utilizate de către Pat McGrath. Fondamentalmente, le nostre prime anticipazioni sono state poche e lontane tra loro. 

Învățați-vă cum să vă bucurați de șansa de a vă oferi o experiență de lucru în străinătate, pentru a vă oferi o experiență excelentă în ceea ce privește colaborarea cu clienții noștri.. 

Oricare ar fi fost cazul, dacă nu ați găsit nici un comentariu, dacă aveți nevoie de un kit pentru un ochi-liner cu ochi de gatto, un balsam per labra, un mini gamma de evidențiatori / contorni e un balsamo idratante e senza talmeș-balmeș.. 

Se interacționează și se completează complet în 21 noiembrie, semnificând cheile produselor ancore pentru produsele cu care se confruntă. Ecco sperando în rio un nuovo. Discutați despre o singură versiune a volumizzante sau despre toate drepturile de care aveți nevoie, pentru a vă oferi o selecție clară în pre-vendita, sotto.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − = 73

map