Ora puilor se îndreaptă spre roșu de Emma Stone

Nimic nu stie sorpresi, ma Emma Stone l’ha ucciso con lei La La Land anteprima al mercoledì sera a Festivalului de Film de la Denver. La truccatrice delle celebrità Mai mult Quynh ha lavorato con la sua magia all’attrice și ai risultati già sorprendenti? Bene, inițiați imediat și informați-vă cu privire la contul de mai sus al MUA,. 

Pe principii, cei care au realizat acest lucru au realizat o rochie de piatră în stilul Rouge Rock ($ 37; sephora.com). Per chiunque abbia mai faticato un trovare il rosso, questo è chiaramente uno da verificare. Trasuda il fascino retrò di Hollywood.

Perie de rachiu de pește, de curățare, Quynh ha preparato il Decleor Aromessence Ser de ulei de hidratare Neroli ($ 73; dermstore.com). “Aplicați o mască de masaj în fracțiunea de față”, a declarat Decleor Hydra Floral 24HR Cremă de umiditate activă ($ 47; jet.com), “zaruri.

Miss #EmmaStone regală Hollywood Glamour al Denver Festivalul de Film #makeupbyme usando @decleorusa AROMESSENCE Siero per creare la pelle perfetta #makeup #makeupbymaiquynh #sponsored #styling @petraflannery #hair @mararoszak #lalaland @lalaland

Una foto pubblicata Mai Mai Quynh (@ storyofmailife) su

($ 57; dermstore.com) se aplica pe balsamul pentru o intensitate nutritiva intensiva Decleor Intense Nutrition ($ 18; dermstore.com) pe zi, pe zi si pe saptamana. idratare il suo broncio.

Pentru un uniform de carnagione, Quynh ha aplicato Chantecaille Fundația pentru pielea viitoare din Alabaster ($ 76; nordstrom.com) contine o spugna umida per beautyblender. “În acest caz, trebuie să se corecteze și să se obțină o necesitate”, spiega. “Oamenii se confruntă cu această problemă cu YSL Soufflé D’Eclat al primo posto.”

CORRELATI: Am consiliere de meditație a Jordana Brewster sono effettivamente fattibili

Per ansamblu de testare, Quynh è diventato neutral sugli occhi di Stone, se pare ca se potriveste cu Lancôme Definicils Mascara in Black ($ 28; nordstrom.com). 

Cu alte cuvinte, trebuie să vă oferim un apartament cu un apartament cu un apartament cu un apartament cu un apartament cu un apartament cu un apartament cu o cameră de oaspeți? Bine, bine, nu-i așa solo noi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 20 = 29

map