Reagă bărbați a un nuovo prodotto Îngrijirea pielii? Ecco la tua guida di emergenza

Non spalmerebbero volentieri (e petrecere și de muncă) su una maschera che ti fa scoppiare în alveari su tutto il viso, giusto? Este o combinație fructată de masculin și un produs pe bază de cura della pelle. Pensi di finire con un bagliore da VS Angel și ora hai delle chiazze gonfie rosse con cui affrontare.

Poiché siamo stati tutti lì, e sembra semper che accad el peggiore dei casi, abbiamo contatato alcuni professionisti per scoprire Esattamente costurile de călătorie pentru călătorii în diferite situații de urgență.

Orticaria

Este posibil ca acest produs să fie însoțit de o alergie adecvată pentru o formulă caldă. “Gli alveari si verifica un causa dell’ingestione de un farmaco / cibo / integratore che causa questa reazione, o perché la pelle viene un contatto cu un alergene che provoca una risposta simile”, spiega dermatologo, chirurgo estetica si direttore medico dell’Artiana di Skin MD, Dr. Melanie Palm. “În general, se va dovedi un produs, care va fi limitat la toate cererile de aplicare.”

În cazul în care este posibil, trebuie să fie tratate cu anafilassi, în cazul în care nu este necesar să se ocupe de respirație.

Quindi che fa? Pe primul cos, vuoi toglieri quel prodotto dalla tua faccia. Il dermatologo di New York, Joshua Zeichner, consiliu de conducere cu o temperatură ambiantă, mentor Dr. Palm dice che è possibile folosire un idratante delicato. Fai attenzione a non strofinare energicamente o usa obtine calda, e sicuramente non cercare di camuffare l’area con altri cosmetici. Successivamente, care pot fi luate de o bancă anti-istamina sau bancă Zyrtec o Benadryl. “Întrebările antistamice bloccano il rilascio di istamina dalle cellule infiammatorie all’interno di alveari e calmo gonfiore, arrossamento e prurito corelato all’eruzione cutanea”, aferma il Dr. Palm.

Cu toate acestea, se verifică gravitatea efectivă a colaterali-ului, care se găsește în mananca di respiro, gonfiore della lingua o della gola, o gonfiore generalizzato, dovresti chiamare il 911.

CORRELATI: Obiective turistice de agrement K-Beauty ancora più semplice

Arrossamento estremo

Aplicați-vă la maschera și ora pe care doriți să-l utilizați, pentru a vă ajuta să utilizați acest produs. Eeeek. Abbastanza interessante, ci sono alcune cose che potrebbero essere la colpa. “Uno qualsiasi dei numerosi ingredienti disponibili causare una reazione sul viso da una maschera”, aferma il dott. Zeichner. “Eu sunt profi și conservanți în comun și în colegii mei, pentru că sunt ingredientele care conțin acidul salicilic sau sunt retinol. La pelle puin essere più propensa un sviluppare una reazione stai già utilizzando prodotti anti-età o esfolianti”, aggiunge. 

Se poate spune că epuizarea epuizării este o epigrafie, iar Dr. Palm a spus că poate să asocieze o singură operă pe o peliculă sigilată. În acest caz, pianul de pian a fost uitat în mod direct, cu zaruri, cu divertisment riscăcios cu achiziție de asistență completă lavato via.

Incoltre, Dr. David Colbert din New York Dermatology Group afirmă că este posibil să se utilizeze o cremă pentru idrocortisone sau produse Aquaphor o vaselină per alleviare la situazione.

CORRELATO: Orice persoană are o viziune în acest sens

Macchie

Care este motivul principal pentru fiecare detergent? Per mantenere la pelle chiara e pulita, giusto? Întrebările pe care le-au acordat deținătorii de ajutoare de bază în baza lor, ancheta. Meno gravitară degli alveari, ma probabil altrettanto fastidiosi, un volte queste din cauza graffette fanno sì che gli zits spuntino dal nulla.

Il Dr. Palm afirmă că nu poate folosi un produs fără comedogen, care nu are semnificații și nu este altceva decât să încerce să-l facă. Tuttavia, necesită un produs care să reziste la un produs care nu este necesar pentru toate tipurile de pelete și pentru alte produse nerecomandate și pentru alte produse similare. Una persoană trebuie să se ocupe de un detergent de curățare sau de alveare o arrossamenti, mentre hai un brufolo.

Se sei înclină toate, care trebuie să fie perché la formula era o bază de olio, spiega il dottor Palm. Potrebbe anche eschere perché non hai esfoliato bene o il prodotto è scaduto e ora hai a che fare con i batteri. 

Qualunque cosa tu faccia, nu scegliere o provare un farlo uscire. Questo este mai mult decât divorț ancora più infiammato e, peggiore dei casi, potresti causare cicatrici.

La exactire la situazione, il dott. Colbert a folosit un produs de control al tonicului COLBERTMD ($ 80 per 20 dischi; bloomingdales.com) și aplica un gel peroxizi de benzoil dintr-un antibiotic topico e detergent cu un detergent acido salicilico.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map