10 Times Birthday Girl Charlize Theron Menunjukkan kepada Kami Apa Badass Dia Adakah

Charlize Theron bertukar menjadi 42 hari ini, dan walaupun menjadi salah seorang wanita paling cantik di Hollywood, aktres itu telah membuat kerjayanya bermain watak-watak yang rumit, rumit, dan merendahkan imejnya untuk setiap filem baru. Pada tahun 2004, dia terkenal memperoleh £ 30 untuk peranannya sebagai pembunuh bersiri Aileen Wuornos di Malaysia Monster. Seterusnya, dia mencukur kepalanya untuk memainkan heroin super (dan kadang-kadang gila) dalam Mad Max: Fury Road. Tempat Gelap, berdasarkan novel Gillian Flynn, melemparkan Theron sebagai Libby Day, seorang wanita dalam usaha untuk menyelesaikan pembunuhan zaman kanak-kanak yang mengerikan dari keluarganya.

Untuk tahun 2017 ini Blonde Atom, Theron memainkan ejen M16 Lorraine Broughton, seorang ejen penyamar yang menembak yang boleh membunuh seorang lelaki dengan stiletto. Dan pada 2018 Tully, kita akan melihat berat bunglon sekali lagi untuk peranan (35 paun!) untuk bermain seorang ibu dengan tiga anak dalam drama komedi baru.

BERKAITAN: Stylist Charlize Theron Busts Mitos Di Sebalik “Berpakaian Umur Anda”

Di samping karya filemnya yang luar biasa, pemenang Anugerah Akademi juga seorang dermawan, termasuk dengan projek sendiri Charlize Theron Outreach yang bukan keuntungannya, yang membantu memerangi HIV di Afrika. Dia juga telah bercakap terang mengenai jurang gaji perempuan di Hollywood. Dalam erti kata lain, dia adalah badass. Berikut adalah 10 kali Theron telah menunjukkan kepada kita betapa sejuknya dia:

1. Apabila dia memenangi Anugerah Akademi untuk Pelakon Terbaik untuk bermain pembunuh bersiri sebenar Aileen Wuornos 2004 Monster. Walau bagaimanapun, ucapan penerimaannya adalah sesuatu yang menakutkan. Tonton ia di atas.

2. Apabila dia mencukur kepalanya Mad Max: Fury Road dan kemudian menendang pantat di dalamnya. Tonton treler di atas.

Pasukan CTAOP mengetepikan #TOMS mereka untuk bersiap sedia untuk satu hari #bersamaan

Gambar yang disiarkan oleh Charlize Theron (@charlizeafrica) pada

3. Apabila dia pergi sehari tanpa kasut untuk membantu TOM memberikan sepasang kasut hampir 300K kepada kanak-kanak di seluruh dunia. Projek Outreach Charlize Theron beliau bekerjasama dengan jenama untuk membantu melindungi belia di Afrika daripada AIDS / HIV.

4. Apabila dia memegang dirinya sendiri dalam iklan Dior bersama dengan imej Grace Kelly, Marilyn Monroe dan Marlene Dietrich. Tonton ia di atas.

Adakah anda #Dance ke # Rise4Justice hari ini? Hari ini kita menyeru wanita & lelaki di mana sahaja untuk RISE, SIARAN, DANCE, dan menuntut KEHUTANAN! # 1billionrising # rise4justice #vday

Gambar yang disiarkan oleh Charlize Theron (@charlizeafrica) pada

5. Ketika Afrika Selatan asli dinobatkan sebagai Perdamaian PBB pada tahun 2008 oleh Sekretaris Jenderal Ban Ki-moon, dengan fokus khusus untuk menghentikan keganasan terhadap perempuan.

SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN, Charlize Theron, 2012. ph: Alex Bailey/©Universal Pictures/courtesy Eve
Alex Bailey / © Universal Pictures / courtesy Everett Collection

6. Apabila dia menuntut gaji yang sama kepada bintang lelaki lelaki, Chris Hemsworth, untuk The Huntsman, selepas mereka berdua membintangi tahun 2012 Snow White dan Huntsman. Theron dilaporkan menerima pakej $ 10 juta untuk filem itu.

7. Apabila dia bermain seorang cowgirl pistol-slinging yang mengajar Seth MacFarlane bagaimana untuk bertarung Juta Cara Mati di Barat. Tonton treler di atas.

Premiere Of DIRECTV's

Tidak ada yang gelap di sini-Charlize Theron menyala Tempat Gelap perdana di atas lipatan berwarna merah jambu dan kuning kuning yang dicetak cantik Dior atas dan rok, lengkap dengan klac Dior pink satin, berlian Harry Winston, dan sandal tertutup telanjang. 

Jason Kempin / Getty Images

8. Apabila dia mengadopsi anaknya Jackson, kini berusia 5½ tahun, pada tahun 2013 dan seorang anak perempuan, Ogos, pada tahun 2015.

PHOTOS: Penampakkan Charlize Theron

9. Apabila dia menendang punggung serius di tumit dan berpakaian.

Malam ini … melebihi kata-kata. Terima kasih Berlin untuk perdana dunia yang luar biasa !!! Dan terima kasih banyak kepada pasukan saya yang menakjubkan yang mencipta paparan ini @lesliefremar @francescatolot @enzoangileri #AtomicBlonde

Satu jawatan yang dikongsi oleh Charlize Theron (@charlizeafrica) pada

10. Apabila dia membuktikan anda tidak terlalu tua untuk memakai bra sebagai bahagian atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 86 = 87

map