14 Perkara Yang Tahu Mengenai Crush Gaya Kita, Senarai Peyton

Tidak pernah ada masa yang membosankan dalam dunia Senarai Peyton. Apabila bintang berusia 18 tahun itu tidak membuat penggambaran siri Disney Channel, Bunk’d, dia sibuk melepak dengan anak-anak yang sejuk di festival muzik atau mendokumentasikan acara permaidani merahnya di Snapchat. Senarai membuat peminatnya begitu menghiburkan bahawa dia sudah menyerang tujuh juta pengikut Instagram-dan dia hanya naik dari sini.

Kami baru-baru ini duduk untuk senarai wawancara untuk InStyleIsu Jun-pada gerai surat khabar dan tersedia untuk dimuat turun digital sekarang-dan bintang itu sudah bersedia untuk menumpahkan pemikirannya yang paling tepat mengenai semua perkara fesyen, kecantikan, dan media sosial. Di sini, Senaraikan 14 fakta menyenangkan mengenai dirinya.

Peraturan Wardrobe Atas: “Terdapat tiga bahagian badan yang boleh anda tunjukkan: belahan, perut, dan kaki,” kata Senarai. “Tetapi jika anda menunjukkan ketiga-tiga sekaligus, tidak sesuai untuk keluar.”

Gaya Mantra: “Saya tidak mahu menjadi membosankan, dan saya tidak mahu orang berfikir ia adalah snoozefest. Saya mahu mencari titik tengah antara mencari klasik dan juga mencuba sesuatu yang baru. “

Pereka Impian: “Carolina Herrera. Potongan-potongannya tidak mudah dan sangat feminin.”

Peyton List Style Crush - 1
BFA.com/REX/Shutterstock

Pergi ke Kedai: “Urban Outfitters, Nordstrom, dan Bloomingdale, saya suka mencampurkan barang mewah dengan barang-barang yang kurang mahal. Saya telah mengenali pakaian dari Forever 21 dengan kasut Chanel.”

Trend Dia Mencintai: “Saya menggelitik ke arah jumpsuits dan memadankan skirt dan set atas. Saya juga memakai banyak monokrom.”

BERKAITAN: Lihat Gambar Diary Gambar Anugerah Kanak-kanak Exclusive Peyton List

Terbesar lagi: “Chanel oxfords yang saya pakai sepanjang masa. Saya mendapat nilai wang saya daripada mereka kerana saya memakai mereka begitu banyak. Salah satu garis kegemaran saya yang berkata watak saya di acara itu ialah, ‘Tuhan, saya tahu anda mesti berada di luar sana, kerana saya mempunyai semua kasut ini.’ Dan ia memotongnya dikelilingi oleh kasut. Itulah saya. “

Street Style Must-Have: “Seluar jeans tinggi dari Hudson, Joe, dan L’Agence. Saya tidak boleh memakai seluar pendek-pinggang-saya selalu menariknya. Benar, saya paling selesa di bahagian bawah pinggang tinggi dengan bahagian atas tanaman. Jika saya berasa baik dan saya banyak bekerja, saya akan memakainya tanpa jaket-tetapi jika tidak, saya akan mengikat sesuatu di atas bahu saya. “

Peyton List Style Crush - 3
Vince Flores / startraksphoto.com; Gregorio T. Binuya / Everett Collection; Jenny Anderson / Getty Images; Eric Charbonneau / Invision / AP

Apa yang Anda Tidak Akan Tangkap Dia Memakai: “Apa-apa pun yang lebih rendah, saya mempunyai lebih banyak harta rampasan daripada buah dada.”

Senjata Rahsia Merah-Carpet: “Berus mini kecil sentiasa dalam dompet saya.”

Kecantikan Kecantikan Terbaik: “Jika wajah saya berkilat ketika saya keluar, saya meneguk kulit saya dengan penutup tempat duduk tandas mandi dari bilik mandi. Ia berfungsi seperti lembaran minyak.”

Matlamat utama kemunduran: “Saya taksub dengan gaya-gaya ’50-an dan’ 60-an, semua orang begitu digilap, ia adalah langkah dari North Face yang selesa dan seluar jeans melihat banyak orang lalai sekarang.”

Peyton List Style Crush - 2
Michael Stewart / GC Images

BERKAITAN: Peyton List’s Philosophy Beauty Festival di Coachella? Mengalihkan perhatian dari Peluh!

Ikon Gaya: “Blake Lively. Dia sangat klasik dan elegan, dan sentiasa kelihatan hanya sempurna. Saya telah mencintainya sejak dari itu Gossip Girl hari. Gaya beliau pada persembahan itu sangat sempurna, dan ia masih bertemu dengan fesyen hari ini walaupun saya kembali dan menontonnya sekarang. Ia sangat baik. “

Di mana Dia Berubah untuk Inspo Fesyen: “Saya mengikuti blogger gaya jalan seperti Marni Reisender of Style pada Rise dan Julia Engel dari Gal Meets Glam, dan saya mengeluarkan gambar dari majalah untuk papan mood saya terus di dinding bilik tidur saya.”

Penapis Paling Digunakan: “Akhir-akhir ini saya tidak suka penapis, hanya cahaya semulajadi yang sangat baik. Saya mahu Instagram saya menjadi benar kepada apa yang kelihatan seperti saya bertemu dengan orang secara langsung. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − = 35

map