$ 21 Rahsia untuk Cuffy Cantik Kaia Gerber

Mungkin 2018 Kaia Gerber - Slide - 9
Kevin Tachman

Wajah baru fesyen membuka fasa canggung, menjadi model peranan, dan pelajaran terbesar yang dia pelajari dari ibunya…

Wajah baru fesyen membuka fasa canggung, menjadi model peranan, dan pelajaran terbesar yang dia pelajari dari ibunya…

Lebih banyak

Kahlana Barfield Brown

16 Apr 2018 @ 9:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Anda berusia 16 tahun. Adakah anda sentiasa tahu bahawa anda mahu mengikut jejak ibu anda dan menjadi model? Saya sebenarnya tidak faham apa yang dia lakukan sehingga saya lebih tua. Tambahan pula, saya mempunyai peringkat yang canggung tidak lama dahulu. Tetapi apabila saya mula berkembang menjadi diri saya sendiri dan mendapat keyakinan, saya menyedari bahawa mungkin pemodelan adalah sesuatu yang saya mahu lakukan.

Anda mempunyai peringkat yang canggung? Wahai saya, ya! Saya sangat tinggi dan sedikit gemuk, dan saya tidak tahu apa yang perlu dilakukan dengan rambut saya. Dan hanya pakaian yang saya pilih untuk dipakai … Tetapi ibu bapa saya membiarkan saya belajar pelajaran saya sendiri, yang berkesan. Ibu saya seperti, “Anda mahu memakai bayangan mata biru? Pergi ke hadapan. “Dan saya tidak pernah memakai lagi. Sekarang saya percaya bahawa jika anda tidak mengalami fasa yang tidak mencukupi, anda tidak mengalami kehidupan. Anda hanya keluar di sisi lain jadi bersyukur ia selesai.

Adakah terdapat sesuatu yang anda perlu berkembang untuk mencintai diri anda sendiri? Orang di sekolah akan mengolok-olok kakiku yang panjang. Apabila anda berada di sekeliling sekumpulan anak-anak cuba mencari tahu apa yang lelaki nampak lucu … itu sukar. Tetapi kemudian saya menyedari bahawa kaki saya berfungsi untuk apa yang saya mahu lakukan. Sekarang, sudah tentu, saya suka kaki lanky saya.

BERKAITAN: Kaia Gerber Tidak Fikirkan Dia Tampak Apa Sama Seperti Ibu Cindy Crawford

Apakah pelajaran terbesar yang anda pelajari dari ibu anda? Dia mengajar saya bahawa menjaga diri adalah penting, dan begitu juga belajar untuk bahagia dengan siapa anda. Dan yang kurang lebih. Ia menyeronokkan untuk bermain-main dengan solek, tetapi anda tidak perlu terlalu banyak untuk menjadi cantik.

Anda membesar di Malibu. Adakah itu memberikan anda pendekatan yang lebih santai? Pasti. Saya tidak memakai solek banyak, dan saya tidak melakukan rambut saya. Ahli hairstylists saya marah pada saya kerana saya akan menggunakan syampu hotel dan kondisioner. Tetapi saya selalu terobsesi dengan kebiasaan berbau.

Apa ingatan minyak wangi terawal anda? Setiap kali ibu saya keluar, saya akan mencuba semua wangiannya. Saya suka, lihat botol semburan dan mandi diri saya di dalamnya. Tetapi wangian peribadi pertama saya, sebagai orang dewasa, adalah Marc Jacobs Daisy. Kini saya bergilir antara Daisy dan Daisy Love, yang segar dan bersih tetapi masih canggih.

VIDEO: Kempen Jeans Calvin Klein Kaia dan Presley Gerber Adalah Cindy Crawford-Diluluskan

Oleh kerana anda sudah menjadi peminat, apakah ia seperti menembak kempen Marc Jacobs Daisy Love?? Kita perlu menembak di pantai, yang sangat menyeronokkan. Ia seperti mempunyai hari pantai dengan kawan-kawan saya. Seperti, “Bagaimana kerja ini?”

Bagaimana anda mendekati media sosial? Saya suka menggunakan Instagram untuk menunjukkan keperibadian saya. Dalam setiap format lain mereka melihat saya melalui mata orang lain. Jadi saya cuba untuk tidak terlalu banyak mengedit atau berfikir terlalu keras mengenainya. Saya juga bukan orang yang sentiasa menyemaknya. Saya suka sebenarnya mengalami perkara-perkara. Pada masa yang sama, saya mahu menunjukkan kepada gadis-gadis yang anda tidak perlu cuba keras. Selagi anda gembira, apa jua yang dilakukan oleh orang lain tidak penting.

Kaia’s 6 Beauty Must-Haves

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map