22 Pakaian yang Terinspirasi Selebriti untuk Pakai Plane

Sesiapa yang pernah menghabiskan lebih dari satu jam di atas kapal terbang tahu pengalamannya kurang menyenangkan, dan kadang-kadang, bergelora. Daripada menggunakan pakaian yang paling mewah yang anda miliki, berdagang dengan berpeluh dan tebar besar yang memihak kepada bahagian-bahagian yang merangkumi keselesaan bahagian yang sama dan gaya. Kami berpaling kepada selebriti, pelawak yang berpengalaman, yang menghabiskan banyak masa di hadapan kamera seperti pesawat terbang yang mengutip mata jarak jauh untuk petunjuk dan inspirasi pakaian. Dari perdana pantai ke pantai ke festival filem antarabangsa, A-listers bukan orang asing untuk melancong. Salin Emma Stone dan gabungkan kulit berwarna merah dengan brojus metalik, atau bahu sateli kuning neon, seperti Miranda Kerr, untuk warna pop yang cepat dan mudah. Taylor Swift pergi ke laluan preppy, dengan kemasan kulit lelaki yang diilhamkan khakis dan sandal loafer velvet. Mendapat destinasi di kaki langit? Emulate mana-mana satu daripada 22 pakaian dan anda akan mempunyai fesyen penetapan jet yang bergaya ke dalam masa yang singkat.

LEBIH: • 16 Cara untuk Memberi Impress pada Kesyukuran • Black Friday / Cyber ​​Monday Strategies Anda Perlu Tahu • 10 Pakaian Percutian Anda Akan Disukai Di bawah $ 100

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 − = 35

map