24 Hari Sehingga Hanukkah; 41 Hari Sehingga Krismas; 0 Hari Menunggu Panduan Hadiah Percutian InStyle 2015

Kami membuat senarai. Memeriksanya dua kali (lebih daripada dua kali, sebenarnya). Mengetahui hadiah yang tidak begitu hebat dan sangat bagus. Maksudnya, panduan hadiah percutian 2015 kami ada di sini, dan ia termasuk hundres hadiah hebat (dan mempercayai kami: kami telah melihat semuanya). 

Tidak tahu apa yang boleh mendapatkan BFF yang penuh kasih sayang anda? Kami mendapat panduan hadiah untuk itu. Sepupu sepupu anda? Kami juga mendapat panduan hadiah untuk itu. Rakan-rakan anda, kawan kucing, dan monogram-kawan-kawan yang taksub? Semak, semak, cek. Selain itu, dalam isu Disember kami, kini boleh didapati di gerai surat khabar dan untuk muat turun digital, kami mengejar hadiah yang lebih bijak, penuh keperibadian, dari yang mewah hingga manis dan konyol. Kami juga mendapat penutupan anda. Dan kesenangan adalah semua milik kita. Mula membeli sekarang. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 + = 14

map