3 Alasan Kenapa Anda Perlu Tambah Pelembap Kulit Basah Ke Rutin Harian Anda

Tidak kira musim, kulit kering selalu kelihatan tidak dapat dielakkan. Dan dengan pagi-pagi bergegas kami dan jadual sibuk, mencari masa tambahan untuk melembapkan dan masih ada keluar pintu pada masa boleh menjadi satu prestasi yang sukar. Masukkan: pelembap kulit basah, cara yang baru dan inovatif untuk mendapatkan kulit yang bersinar keluar dari bilik mandi. Inilah sebabnya anda perlu menambah satu ke dalam rutin harian anda-stat:

Mereka adalah Penjimat Besar
Pelembap kulit basah membolehkan anda melangkau seluruh langkah. Katakan selamat tinggal kepada proses tiga peringkat mandi, pengeringan dan kemudian melembapkan kulit. Dengan pelembap kulit basah, anda boleh menghidrat kulit betul-betul di bilik mandi sebelum kering. Tidak perlu menghabiskan pelembab masa tambahan.

Mereka Sebenarnya Kerja
Walaupun ia mungkin merasakan anda menggunakan pelembap dan ia datang terus, percaya kepada kami, itu tidak. Formula ini berfungsi dengan kelembapan dan air untuk meresap ke kulit untuk penghidratan jauh, walaupun anda mula kering. Keputusan? Kulit licin, lembut sepanjang masa.

BERKAITAN: Produk Luxe ini Akan Menukar Pancuran Morning Anda dari Rembesan ke Santai

Mereka Mudah Digunakan
Selepas rutin pembasuhan badan anda, cuma menutup bilik mandi, gunakan pelembap, keringkan dan terus ke langkah seterusnya rutin anda. Pelembap kulit lembap menjadikannya lebih mudah untuk mencapai tempat-tempat seperti kaki dan belakang anda tanpa membuat keadaan kucar-kacir. Walau bagaimanapun, sentiasa pastikan untuk mencuci lantai pancuran selepas memohon untuk mengelakkan tergelincir.

Beli pelembap kulit lembap (di atas, dari kiri): Nivea In-Shower Lotion Body Lotion, $ 6; target.com. Jergens Wet Skin Moisturizer, $ 7; drugstore.com. Olay Quench In-Shower Body Lotion, $ 5; walgreens.com.

VIDEO YANG TERKAIT: Saya Takut: Jergens Pelembap Kulit Basah

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − 23 =

map