3 Gaun Hitam Tanpa Boring dari 2016 Oscar

Permaidani merah mempunyai sejarah panjang gaun hitam, dan mudah untuk melihat kenapa-gaun itu adalah klasik yang boleh diayak dari selamat ke bahaya yang seksi, dengan celah paha yang tinggi di sini atau yang dipotong secara strategik di sana. Dan terima kasih kepada Oscars 2016, kami mempunyai tiga lagi penampilan yang tidak dapat dilupakan untuk menambah Hall of Fame Terbaik Black Gowns.

Julianne Moore membuktikan bahawa pemotongan boleh menjadi terperinci yang paling elegan yang pernah ada dalam gaun Chanel Haute Couture hitam yang menjunam sekilas kulit pada setiap bahu. Tetapi itu adalah Kate Winslet yang mengejutkan kita semua apabila dia melangkah ke karpet merah dalam gaun itu, pada pandangan pertama, nampaknya agak konservatif dengan siluet strapless yang sederhana. Potong dari bahan lamé hitam sutera cair, pakaian Winslet Ralph Lauren Collection menangkap cahaya dengan setiap pergerakannya.

BERKAITAN: Lihat Kelihatan Terbaik dari 2016 Carpet Red Oscars

Dan Jennifer Lawrence terasa terlambat (dia hampir melangkau permaidani merah sepenuhnya) dengan nombor renda hitam Dior Haute Couture yang racy hitam dengan skirt berjalur dramatik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map