4 Haba Lipstik Panas Haba Dijamin Tidak Mencairkan

Musim panas adalah betul-betul di sudut, yang bermakna ia adalah masa yang tepat untuk mencerahkan bibir anda dengan naungan berair. Tetapi tiada siapa yang mahu melihat warna mereka hilang dua sips ke dalam margarita. Jadi di sini adalah empat formula kegemaran kami yang tidak akan mencairkan di bawah sinaran.

Clinique Pop Lip Color + Primer dalam Poppy Pop

Gincu
Kesopanan

Rahsia untuk kuasa berkekalan oren ini? Buku terbina dalam yang melicinkan dan melembapkan. Apa yang paling kita sukai? Tekstur seperti balm dan memakai berkilat yang berlangsung dari waktu makan tengahari hingga ke waktu makan malam. ($ 18; clinique.com)

Stila Menginap Semua Hari Gincu Cecair di Como

Gincu
Kesopanan

Cairan violet ini bersinar melancarkan dengan lancar sebagai gloss, tetapi menawarkan warna sengit yang berlangsung selama enam jam. Formula matte, namun ringan mencengkam seperti kulit kedua, jadi anda boleh mengucapkan selamat tinggal kepada aplikasi semula yang berterusan. ($ 22; sephora.com)

BERKAITAN: Cari Shade Perfect Anda Gincu Bogel

Maybelline New York Color Sensational Creamy Mattes dalam Electric Pink

Bright Lips
Kesopanan

Lipstik Matte kadang-kadang boleh membuat mulut berasa lebih kering daripada Sahara, menekankan keretakan dan garis halus. Peluru krim moden ini menambah kelembapan dengan minyak madu dan bijan, dan menyampaikan kemasan lembut-matte yang dirasakan dengan lembut. ($ 7; maybelline.com)

Marc Jacobs Le Marc Lip Creme di Oh Miley

Gincu
Kesopanan

Pewarna strawberi-merah mempunyai banyak manfaat yang semua dimasukkan ke dalam satu tiub chic: peptida Anti-penuaan, mentega koko pelembab, dan pigmen triple-giling yang memastikan aplikasi pekat. Hasilnya adalah letupan baran warna yang berlangsung hingga sepuluh jam. ($ 30; marcjacobsbeauty.com)

Video Berkaitan: Kahlana Barfield Takut dengan Gincu Semua Hari Stila

PHOTOS: Pembelian Kecantikan Terbaik untuk Bibir

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 − 64 =

map