40 Tahun Selepas Gris, Olivia Newton-John Menjual Kostumnya-dan Anda Boleh Memiliki Mereka

Apabila saya ditawarkan bahagian Sandy masuk Minyak, Saya tidak tahu filem itu akan sangat disayangi. Sudah 40 tahun dan orang masih datang kepada saya di mana-mana saya pergi untuk memberitahu saya filem kegemaran mereka.

Seluruh pengalaman menjadikannya seronok seperti yang anda bayangkan – nyanyian dan menari, tentu saja, tetapi juga hanya bergaul dengan John [Travolta] dan pemain lainnya. Ia seperti berada di sekolah menengah lagi. Saya suka semua pakaian saya, terutamanya jaket kulit dan seluar yang saya pakai pada akhir filem.

Saya masih ingat masuk ke dalam trim almari pakaian dengan pereka kostum kami, Albert Wolsky, dan mencuba pakaian untuk pertama kalinya. Jaket sesuai dengan sempurna, dan lapisan merah sangat bagus. Seluar juga hebat, tetapi kerana mereka sebenarnya dari ’50-an, ritsleting itu pecah, jadi saya perlu dijahitinya.

BERKAITAN: Anda Akan Mahu Kongsi Tradisi Sweet Uzo Aduba Dengan Sisters-Nya

InStyle June - Olivia Newton John
Sergiy Barchuk

Apabila saya keluar ke tempat pertama untuk mereka, saya mendapat reaksi yang sama berhenti– kerana ia tidak seperti apa yang saya pakai sebelum ini. Selepas kita membalut filem itu, saya cukup bernasib baik untuk mengekalkan kostumnya. Saya telah memakai jaket untuk beberapa persembahan, tetapi saya tidak mencuba di seluar itu kerana (saya tidak mahu tahu apa yang mereka akan kelihatan seperti sekarang!).

VIDEO: Didi Conn (‘Frenchy’ dari ‘Grease’) pada Teori Konspirasi ‘Grease’

Untuk merayakan ulang tahun ke-40 filem itu, saya telah memutuskan bahawa ia adalah masa yang tepat untuk melakukan beberapa perkara yang baik dan melelong mereka untuk memberi manfaat kepada Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Centre di Melbourne, Australia. Ia menarik untuk mengetahui bahawa pakaian itu akan mempunyai tujuan yang lebih besar. Minyak mengubah hidup saya, dan sekarang ia dapat membantu mengubah kehidupan orang lain juga.

-Diberitahu kepada Jennifer Ferrise

Untuk maklumat lanjut mengenai lelongan dan Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Centre, lawati olivianewton-john.com. Dan untuk lebih banyak cerita seperti ini, dapatkan isu Jun InStyle, di gerai surat khabar dan muat turun digital sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − 25 =

map