5 Kali Sarjana Muda Adakah Sangat Aneh Mengenai Seks

Pada episod malam ini The Bachelorette, Becca Kufrin akan mempunyai peluang untuk mendapatkan intim dengan kamera suitors-sans-kerana dia mengambil finalis Jason, Garrett, dan Blake ke Fantasy Suite. Ekspedisi seksual ini adalah tradisi yang dihormati pada masa Sarjana Muda Bangsa-dan mungkin paling aneh. Walaupun persembahan ini adalah mengenai mencari cinta yang kekal, keserasian, dan perkahwinan pada garis masa yang dipercepat, penyempurnaan cinta yang mereka dapati diselubungi dengan kerahsiaan yang berhati-hati.

Ia bukan hanya kamera yang diletakkan-yang, dengan jelas masuk akal (walaupun, dikatakan, pengeluar mempunyai kamera tangan kiri di atas katil, sekiranya lovebirds memilih). Itu menunjukkan bahawa jarang menunjukkan perkataan “seks” yang diucapkan di udara, dan apabila ia berlaku, ia hampir selalu merindui tanda.

Mengapa? Nah, sebagai sejarah telah menunjukkan kepada kita, Negara Bachelor mempunyai hubungan yang menindas dengan seks. Ia sangat selesa menari di sekitar topik ini (ia menunjukkan tentang foreplay perkahwinan, selepas semua) tetapi tidak berhadapan dengannya. Waralaba adalah semua tentang menarik drama dan mendapatkan peserta untuk menumpahkan butir-butirnya. Tetapi apabila salah seorang daripadanya berani bercakap secara terbuka tentang apa yang berlaku atau tidak berlaku di antara kepingan itu, mereka sama ada dikhianati atau ditertawakan. Terlalu aktif secara seksual menyebabkan malu; tidak aktif secara seksual cukup juga. Pada akhirnya, Bach Nation, pertunjukan tentang ketelusan yang melampau, tidak pasti bagaimana untuk mengendalikan The Thing yang sering disebutkan, jadi ia lebih tepat menyimpan Fantasy itu sahaja-fantasi.

Ingat kejadian-kejadian ini, yang menjadikannya jelas Sarjana Muda tidak tahu bagaimana untuk menggambarkan seks yang menyeronokkan, konsensus, dan hormat?

VIDEO: Portia de Rossi Tidak Gila Mengenai Rumor Dia Perceraian Ellen DeGeneres

Juan Pablo : thumbsdown_tone4:

Salah satu daripada koleksi yang paling mengasyikkan dalam buku sejarah Bach Nation melibatkan Juan Pablo Galavis, 18 francais Sarjana Muda, dan peserta Clare Crowley. Pemain utama lain dalam naratif ini: keganasan Juan Pablo dan kepribadian yang sangat buruk. Sepanjang musim, Juan Pablo menggunakan statusnya sebagai seorang bapa tunggal untuk menjelaskan mengapa dia tunduk daripada berkongsi ciuman dengan peserta tertentu, memberitahu wanita, “Saya tidak mahu anak perempuan saya melihat ayahnya mencium 20 gadis.” (Mencium enam Namun, dengan Clare, Juan Pablo tidak sabar-sabar untuk melakukan lebih daripada sekadar mencium: selepas mereka berkongsi ciuman pertama musim, mereka juga terkenal melakukan hubungan seks di lautan selepas tarikh kumpulan di Vietnam, beberapa minggu sebelum Fantasy Episod Suite – yang pada asasnya adalah apabila ia sejuk untuk akhirnya tulang beberapa selebihnya atau suitresses untuk penonton di rumah, selagi anda tidak namakan perbuatan itu. Begini bagaimana ia turun: Clare dan Juan Pablo mempunyai masa yang luar biasa pada tarikh kumpulan mereka, ketika Juan Pablo pada dasarnya berpura-pura bahawa semua wanita lain tidak ada di sana. Mereka dibuat di kolam panas dan di kolam hotel Juan Pablo, dan Juan Pablo memberikan Clare pada tarikh kumpulan malam itu. Dikuatkuasakan oleh kimia mereka, Clare kembali ke bilik hotel Juan Pablo pada jam 4 pagi dan kedua-dua mengambil nafsu mereka di luar untuk bangun di lautan.

Semasa Juan Pablo berada di dalamnya pada waktu pagi, sedikit yang diketahui Clare, dia tidak begitu berbangga dengan kimia mereka. Keesokan harinya, Juan Pablo semua tetapi menghukumnya atas tindakan mereka yang dipersetujui bersama. Dia berkata, “Saya harap tidak ada yang tahu. Ia agak pelik untuk saya. Saya terlalu adil dengan orang … Mungkin ia tidak betul. Saya mempunyai seorang anak perempuan. Saya tidak mahu dia melihat apa yang berlaku, jika dia melihatnya. “Clare, yang merupakan pelopor pertunjukan yang jelas, telah diposisi semula sebagai pemain jahat. Dia membuatnya ke episod Fantasy Suite Juan Pablo (ketika, mungkin, mereka berjaya menghancurkan mereka lagi), dan dia menjadi juara musimnya. Tetapi pada akhirnya, dia gembira dapat dihantar ke rumah kerana semasa mereka satu-satu tarikh terakhir, Juan Pablo berbisik sesuatu yang lucah kepada Clare, dia berkata dia “terkejut.” “Dia memilih untuk memberitahu saya sesuatu yang tidak wanita mahu Dengar bahawa dia tidak mengenali saya dan beberapa perkara seksual yang saya tidak mahu mengulangi. Ia menghina dan menyakitkan hati. ” Walau bagaimanapun, dia mendedahkan bahawa perkara seksual, dan ia didakwa: “Saya suka fucking anda, tetapi saya tidak mengenali anda.”

BERKAITAN: 50 Wanita Mengenai Kenapa Mereka Hantar Nudes

Colton Bachelorette - Embed
ABC

Virgins 2 Paling Terkenal di Dunia

Awal musim ini, Colton menjadi tajuk utama apabila dia mengaku kepada Bachelorette Becca Kufrin bahawa dia adalah seorang perawan. Tetapi Ashley I. adalah dukun kegemaran dan yang paling terkenal (kini mantan). Sebagai peserta pada musim Chris Soules, Ashley mengakui bahawa dia tidak pernah melakukan hubungan seks-kerana dia sedang menunggu orang yang betul (walaupun bukan untuk perkahwinan). Dia kecewa kerana ini memberi kesan buruk kepada hubungannya dengan Chris. “Saya berkata kepada Chris Soules pada musim itu, dan saya harus jujur, saya tidak fikir dia fikir ia sangat menarik,” katanya. “Saya fikir dia berhenti memandang saya sebagai objek seksual pada ketika itu-saya merasakan perubahan dalam hubungan kita.” Dalam talian, Ashley I perbincangan terang tentang seksualitinya mencetuskan perbincangan terbuka. Tetapi persembahan itu menjadikan Ashley I sebagai pucat yang berpanjangan rendah dan menjadikan statusnya sebagai dara sebagai salah satu punchlines yang paling tahan lama; ia juga boleh menjadi nama yang dikeluarkan kerajaannya dalam Negara Sarjana Muda. Setiap lelaki yang bertarikh beliau bertepuk tangan kerana cuba membuat perkara bekerja dengan seorang dara perempuan (oh, saya!), Dan kemudian, apabila dia akhirnya melakukan hubungan seks, maklumat itu diadakan di bawah kunci dan kunci.

Sementara itu, memukul bekas pemain NFL Colton mengaku telah terkejut, kemudian menyokong, dan akhirnya penolakan dari Becca. Tetapi persembahan itu cuba menggunakannya untuk menaruh belas kasihan untuknya. Tidak seperti Ashley I., Colton tidak merasakan perubahan hubungannya sehinggalah rakan Becca dan minat bekas cinta Colton, Tia kembali pada pertunjukan minggu lalu dan mengakui dia terus menerimanya. Sekiranya ini tidak berlaku, status Hot Virgin Colton dirujuk sebagai satu giliran, menandakan pendekatan yang tulus, tulus kepada cinta.

RELATED: 7 Ginekologi pada # 1 Soalan Pesakit Tanya

Ashley I Bachelorette - Embed
David Livingston / Getty Images

Bagaimana Keji Adakah Nick Viall?

Semasa musim Nick Viall Sarjana Muda, seks disambut dengan cara yang tidak pernah ada di acara itu. Pada episod malamnya yang sama, Nick mengambil tiga wanita ke Fantasy Suite, Vanessa Grimaldi yang akan segera menjadi pacarnya, masa depan Bachelorette Rachel Lindsay, dan Raven Gates. Petang Raven di suite itu dibuat menjadi penting kerana terdapat banyak menunggang bahu Nick; menurut Raven, dia tidak pernah mempunyai orgasme sebelum itu. Malam itu, Nick menjadi lelaki pertama yang memberikannya. Selepas orgasme pertama, dia berkibar di sekitar Finland seperti pagi Krismas dan dia telah dikunjungi oleh Saint Nick. Dia memberitahu kamera, “Saya akan mengatakan ini-Nick benar-benar baik pada apa yang dia lakukan.” Sukar untuk mengatakan sama ada tanda-tanda Raven, tanda-tanda, mengedipkan, mengingatkan tentang kehebatan seksual Nick dan supercut seorang wanita yang menunggang sleds dan bermain di salji selepas mengadakan malam pertama seks yang baik itu lebih banyak untuk menyedarkannya atau mengecewakan malam mereka bersama-sama.

Jika anda seorang peminat pertunjukan, anda tahu bahawa rentetan pertemuan ini bukan kali pertama Nick dalam Fantasy Suite. Sebelum menjadi peneraju siri, Nick adalah seorang peserta dalam musim Kaitlyn Bristowe dan Andi Dorfman. Dia selesai sebagai pelari kedua-duanya. Selepas Andi tidak memilih Nick, dia mengingatkannya kepadanya Selepas Final Rose khasnya, “Jika anda tidak cinta dengan saya, saya tidak pasti mengapa anda bercinta dengan saya.” Satu ayat ini dan kemasukan seks semasa episod seks menyebabkan kacau yang banyak tentang tajuk mengapa dia mengaku bersetubuh dengan Andi menyerang Internet. Tetapi apa yang paling mengejutkan mengenai interaksi itu bukanlah Nick mendedahkan apa yang mereka kongsi di bilik itu, atau walaupun dia merasa secara peribadi dikhianati bahawa ia menyerupai apa yang dikatakan Andi dengan peserta lain di Fantasy Suites lain; ia adalah bahawa francais terasa pengakuan jelas bahawa apa yang berlaku di dalam tiga bilik yang mereka memesan untuk Bachelorette untuk melakukan hubungan seks adalah, sebenarnya, seks. Sarjana Muda dan cabangnya semua tetapi menguraikan apa yang berlaku di belakang pintu tertutup-tetapi sebenarnya ejaannya? Sacrilege.

BERKAITAN: Cara Menakjubkan untuk Meningkatkan Rutin Masturbasi Anda

Para-Dicey

Sarjana Muda anak langkah nakal yang francais, Sarjana Muda di Syurga, berfungsi sebagai merawat akhir musim panas, supaya kita tidak mengalami masalah Bachelorette mengeluarkan. Ia mengambil masa lepas dari musim yang lalu dan mengikat mereka di pantai di Mexico. Pembekalan alkohol tanpa had disediakan bersama pintu pusingan ekor segar. Sama dengan setiap pertunjukan dalam francais, matlamat yang dikatakan itu adalah untuk mencari cinta, tetapi formatnya – di mana, setiap pusingan, satu jantina mengundi anggota jantina yang bertentangan di luar pulau itu-menggalakkan peserta untuk menggoda seseorang (sesiapa sahaja) dengan cepat … atau kehilangan tempatnya. Di samping itu, alam sekitar menyediakan peserta dengan hampir 24 jam akses kepada satu sama lain. Tahun lepas, dinamik ini-bersama-sama dengan tabiat terkenal yang memperlihatkan jumlah alkohol yang berbahaya-menyumbang kepada skandal yang paling besar, paling hebat, dan terkenal, menutup pengeluaran selama berminggu-minggu.

Musim panas lalu, pada 4 Jun, 2017, Corinne Olympios dan DeMario Jackson bersambung di salah satu pasukan BiP kolam renang villa. Adegan itu diperhatikan oleh pengeluar, dan keadaan terperanjat Corinne menimbulkan kebimbangan terhadap salah seorang dari mereka. Pengeluar ini merasakan DeMario mengambil kesempatan daripada Corinne dan melaporkannya, di mana pengeluarannya dijeda sehingga ABC dapat melakukan penyiasatan. Pada masa ini, Corinne mengeluarkan satu kenyataan yang mengatakan, “Saya seorang mangsa dan telah menghabiskan minggu lepas cuba untuk memahami apa yang berlaku pada 4 Jun. Walaupun saya masih ingat pada malam itu, sesuatu yang teruk berlaku … Sebagai wanita , ini adalah mimpi buruk saya yang paling teruk dan kini telah menjadi realiti saya. “Dia juga mendedahkan bahawa dia berada di bawah pengaruh ubat preskripsi dan alkohol pada masa itu. Tetapi pada akhir bulan Jun, kedua-dua Warner Brothers dan peguam Corinne tidak menemui kesalahan dalam pengeluaran atau DeMario, dan Corinne mengeluarkan kenyataan susulan yang menjelaskan bahawa dia tidak menyalahkan sama ada pihak kerana tidak menyedari keadaan mentalnya semasa kejadian itu. “Ia boleh kelihatan seperti anda benar-benar hadir dan benar-benar di sana, dan fikiran anda tidak boleh berada di mana-mana sahaja,” katanya.

Acara itu disambung semula tanpa salah satu daripada mereka, dan apabila disiarkan, penonton dirawat dengan Chris Harrison memberikan seminar pendidikan seks kepada pelakon. Dia mengisyaratkan apa yang berlaku antara Corinne dan DeMario (“banyak air mata diturunkan”) dan meminta para peserta untuk menerangkan bagaimana perasaan mereka terhadap seluruh pengalaman yang dihadapi (mereka tidak menyalahkan sesiapa), dan dengan cepat dan kemas dari jalan , kebangkitan itu telah bermula. Kejadian itu tidak pernah diiktiraf sebagai satu gejala masalah yang lebih besar, menimbulkan kebimbangan mengenai kesejahteraan keseluruhan peserta. Apa yang akan berlaku sekiranya salah seorang pengeluar itu tidak disebut dengan busuk? Dan ini berlaku beberapa kali sebelum dan tidak dilaporkan?

Akhirnya, Sarjana Muda membentangkan beberapa model seks yang dikehendaki, menghormati, bermakna bermakna di antara dua pasangan yang sama. Sebaliknya, kita melihat seks sebagai sumber rasa malu atau kejayaan untuk satu pihak atau, paling buruk, tidak masuk akal.

Bolehkah ia akhirnya keluar daripada acuan itu dan ke hari ini? Becca, menerajui jalan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 + = 36

map