5 Moment Gabrielle Union yang mendalam dari Buku Esai Mentahnya

Saya telah berkata sekali dan saya akan mengatakannya lagi: Kita perlu bercakap tentang Gabrielle Union.

Pelakonnya hanya bertukar 45 minggu ini (serius: bukan kesilapan), dan kami penuh dengan alasan untuk meraikannya. Union, yang telah menjadi pertunjukan Hollywood sejak ’90an, bulan ini mengeluarkan buku pertamanya, kumpulan esai autobiografi yang dipanggil Kami Akan Perlu Lebih Banyak Wain ($ 16; amazon.com). Dan saya dapat bercakap dengan pasti untuk 99 peratus pembaca apabila saya mengatakan bahawa f-in ‘meniup pikiran kita.

Jika pengarang yang baru dicetak bukanlah perjalanan anda atau mati sudah (hey ada, Menjadi Mary Jane peminat), buku ini akan menjadikannya sebagai wira anda. Saya tidak pernah menjadi orang yang beragama, tetapi saya membayangkan ini adalah bagaimana perasaan orang apabila mereka mendapat keselamatan, atau Netflix, atau apa sahaja.

Tanpa penambah lanjut, inilah pendedahan terbaik dari buku baru Union-tetapi jangan fikir ini bermakna anda boleh keluar membaca!

Dia Bawa It On Karakter Bermula sebagai Karikatur-Sehingga Dia Melangkah masuk

“… Apabila saya mendapat skrip untuk membaca jadual, watak saya, Isis, adalah gabungan Foxy Brown dan lapan watak Blaxploitation lain yang dimuatkan ke seragam pemandu serigala,” kata Union. “Terdapat semua perkataan slanga yang dibuat.”

Gabrielle berkongsi satu baris dari skrip asal: “Ossaywhattawhattawhat? Me-ow. Saya gonna ow anda. Kuku saya panjang, tajam, dan bersedia untuk slash. “Oof.

Untuk memerangi dialog di atas, Kesatuan duduk dengan pengarah Peyton Reed dan membantu menulis semula baris.

BERKAITAN: Gabungan Koleksi Jurnal Gabrielle Union Sebenarnya Seterusnya

Dia Menjadi Kawan Baik dengan Putera

Penyanyi lewat digunakan untuk menjadi tuan rumah majlis makan malam yang rumit dan bertema bintang, yang mana Gabrielle sering dijemput.

“Dia juga lucu,” kata Gabrielle mengenai perkara itu Hujan ungu pemuzik, “kata-kata yang mengulangi kata-kata yang dia suka, seperti ‘Saya tidak mengatakan,’ saya hanya berkata. ” Melodic punch lines, berulang kali, membuat kita ketawa. ‘

Malah, dia mengiktiraf perkahwinannya dengan Wade kepada Putera. Dia bertemu abang pemain bola keranjang di parti pemuzik 2007 Golden Globes. Dan setelah belajar Wade adalah seorang peminat besar, dia bersetuju untuk menjadi penganjur bersama pesta Super Bowl dengannya pada tahun itu. Cue ~ bunga api ~!

Gabrielle Mendapatkan Anda Tidak Setia pada Set of Rakan-rakan

Kesatuan, salah satu daripada dua bintang tamu hitam pada 10 musim Rakan-rakan, tidak sabar untuk menambahkan kepelbagaian kepada sitkom. Walau bagaimanapun, salah seorang daripada pengarahnya telah memisahkannya di atas, meremehkan pengalamannya ketika dia bertindak selama bertahun-tahun.

“Pengarahnya biasa, dia melakukan banyak episod. Dia pergi ke tempat kejadian dengan David Schwimmer, Matt Perry, dan tambahan. Kemudian dia berpaling kepada saya, dan nada beliau berubah sepenuhnya, “katanya. “‘Adakah anda tahu apa tanda?’ Katanya dengan suara singsong. ‘Anda tetap pada itu supaya kamera dapat melihat anda.’ Ia seperti dia bercakap dengan seorang kanak-kanak. Dia menganggap bahawa saya tidak tahu satu perkara. “

“Nada beliau sangat merendahkan, seolah-olah saya hanya berjalan-jalan di luar atau memenangi pertandingan untuk Rakan-rakan berjalan kaki, “dia meneruskan. “Saya mempunyai empat filem di bawah tali pinggang saya yang sama ada dibuka di No 1 di box office di nombor dua di belakang blockbusters seperti freaking Matrix.

Dia menyayangi Bond beliau dengan Ledger Heath Lewat

Gabrielle menggambarkan pemenang Oscar Australia sebagai watak yang hebat dan tidak dapat dilupakan di kalangannya 10 Perkara Yang Saya Benci Mengenai Anda pelakon. “Dia membuka mulutnya dan dia adalah James Bond,” katanya pada mulanya bertemu pelakon yang tidak dikenali itu.

“Saya tidak mahu melepaskan ikatan saya sendiri dengan Heath,” katanya meneruskan, “kerana setiap seorang daripada kami berkongsinya. Apabila saya menanamnya di L.A. 10 Perkara, ia seperti kami baru sahaja dibungkus semalam. Tidak pernah ada jarak Hollywood aneh yang meresap. Kehilangannya adalah kematian dalam keluarga yang kita semua merasakan sama. “

Tayangan Kegemarannya (Itu Dia Tidak Bintang) Adakah Nashville

Dalam separuh akhir buku ini, Kesatuan berkongsi bahawa dia dan suami Dwayne Wade mempunyai untuk menonton drama CMT bersama-sama. Gab adalah peminat setia yang setia dan merancang setiap tontonan kepada T: “Kami sentiasa memasang makanan ringan kami terlebih dahulu kerana kami tidak mahu bangun semasa persembahan. Ini semua boleh menjadi larut melalui episod. “Amen. “Dan tentu saja kami mempunyai telefon kami di samping kami, jadi kami boleh tweet tentangnya Nashville, yang hampir sama dengan menonton Nashville,”Dia berkongsi. Permainan menghormati permainan-kami suka gaya anda, Gabrielle.

Untuk lebih banyak daripada Gabrielle Union yang luar biasa, kedai buku beliau yang sungguh bijak, lakukan ia!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 + = 23

map