5 Orang Kerry Washington Suka Pada Media Sosial

Kerry Washington mungkin menjadi salah satu bintang skrin kegemaran kami, tetapi kami juga tidak dapat mencukupi dia di media sosial. Kami menyukai semua Instagramnya yang tersentak, dari diri sendiri dengan skuad glam beliau untuk menutup-nutupi manisnya yang mempesonakan dan petunjuk tentang apa yang akan berlaku pada Skandal. Untuk hari editor tetamunya di InStyle.com, kami meminta bintang untuk berkongsi siapa dia suka mengikuti pada platform perkongsian foto. Ikuti dia di Instagram di @kerrywashington.

1. Saya suka berikut Sarah Jessica Parker. Saya fikir dia hebat!

Saya amat berbesar hati untuk dicalonkan untuk Anugerah ‘Social Media Rookie of the Year’ InStyle! Ini adalah mendebarkan kerana saya telah bekerja keras untuk memasuki dunia baru ini. Pada kedua akaun ini dan lebih khusus pada akaun @sjpcollection saya. Oh begitu banyak jam (rookie!) Saya telah menghabiskan cuba untuk menangkap dan menangkap gambar yang sempurna. Saya benar-benar senang belajar cara baru untuk berhubung dan berkomunikasi dengan anda semua. Terima kasih dan bersyukur kerana mudah untuk saya. X sj http://www.instyle.com/instyle/mobile/specials/social-media-awards/

Foto yang disiarkan oleh SJP (@sarahjessicaparker) pada

2. Jimmy Kimmel adalah kawan yang sangat sayang dan sangat lucu. Saya rasa dia sangat lucu.

#superselfie dengan @BillClinton @HillaryClinton @ChelseaClinton #ASU

Foto yang disiarkan oleh Jimmy Kimmel (@jimmykimmel) pada

3. Saya juga suka Mindy Kaling. Dia begitu luar biasa.

Off kepada Colbert dan @cnaselli (rambut) dan @dmartnyc (solek) menyelamatkan yang terbaik. Saya kelihatan seperti isteri seorang diktator fasis tahun 1960-an!

Gambar yang disiarkan oleh Mindy Kaling (@mindykaling)

4. SkandalPencipta, Shonda Rhimes adalah lucu. Dia sangat seronok.

Cinta foto ini begitu banyak! Para wanita malam Khamis! #shondaland

Gambar yang disiarkan oleh Shonda Rhimes (@shondarhimes) pada

5. Saya sangat suka Alex Wagner. Beliau hanya pintar dari segi siapa di luar sana di dunia berita dan benar-benar melakukan perkara-perkara yang menyeronokkan, menarik, dan pemikiran dalam media sosial.

Tune in! #NowWithAlex bermula sekarang pada #msnbc

Gambar yang disiarkan oleh SEKARANG dengan Alex Wagner (@nowwithalex) pada

Mahu lebih banyak daripada Editor Tetamu Kerry Washington kami? Lawati halaman InStyle.com untuk melihat cerita dan galeri yang baru kelihatannya.

Kerry Washington hari ini InStyle.com Editor Tetamu! Semak kembali sepanjang hari untuk kandungan eksklusif terus dari pelakon itu sendiri. Pergi ke instyle.com/kerryday.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map