5 Selebriti yang Bercakap Daripada Gala Bertemu

The Met Gala mungkin menjadi salah satu parti paling eksklusif tahun ini dengan senarai tetamu yang sering dibaca sebagai siapa yang dari Hollywood dan industri fesyen, tetapi tidak semua orang yang hadir sebenarnya suka pergi. Sebenarnya, beberapa selebriti telah melemparkan naungan pada acara itu, mendedahkan bahawa walaupun persembahan mereka yang cantik, mereka sengsara.

Lihat bintang mana yang tidak peminat besar Met Gala di bawah.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow embed
Jackson Lee / Getty Images

Paltrow mungkin kelihatan cantik di Valentino merah jambu panas ketika dia bersumpah dia telah menghadiri Met Gala terakhirnya pada tahun 2013, tetapi di dalamnya dia sengsara. “Saya tidak pernah pergi lagi, ia sangat tidak menyenangkan, ia telah mendidih, terlalu padat, saya tidak menikmati apa-apa,” katanya. USA Today.

Dalam temu bual dengan tuan rumah rancangan radio Australia Kyle dan Jackie O, dia bercakap lebih lanjut mengenai mengapa ia amat mengerikan. “Ia menyedut,” katanya, “Ia kelihatan seperti perkara terbaik di dunia, anda selalu berfikir, ‘Oh tuhan saya, ia akan menjadi begitu glamor dan menakjubkan dan anda akan melihat semua orang ini’ dan kemudian anda pergi ke sana dan ia sangat panas dan ia begitu penuh dan semua orang menolak anda. “

Walaupun dia berkata dia tidak akan pernah pergi lagi, Paltrow menghadiri pada tahun 2017.

BERKAITAN: Semua Yang Anda Perlu Tahu Sebelum Bintang-bintang Tiba di Met Gala 2018

Amy Schumer

Amy Schumer embed
Jackson Lee / Getty Images

Selepas menghadiri Met Gala yang pertama pada tahun 2016, Schumer memberitahu Howard Stern bahawa ia merasa seperti “hukuman.”

“Ia orang yang membuat perbualan mempunyai perbualan … Saya tidak suka pelukis,” kata Schumer kepada Stern. “Kami berpakaian seperti sekumpulan f-king a-holes.” Dia kemudian berkata bahawa ia akan menjadi yang terakhir, walaupun itu tidak berlaku. The Saya rasa cantik pelakon yang hadir pada tahun berikutnya.

Lena Dunham

Lena Dunham embed
Jackson Lee / Getty Images

Semasa temu duga dengan Amy Schumer dalam Lenny Letter, dua bintang menceritakan sejauh mana mereka mahu meninggalkannya. “Anda dan saya benar-benar duduk di antara satu sama lain di Bola Met, dan ia seperti pengiraan yang gila apabila kita boleh melarikan diri.” “Kami sangat berbesar hati untuk berada di sini, ‘”Kata Dunham.

Demi Lovato

Demi Lovato embed
Neilson Barnard / Getty Images

Dalam temu bual dengan Billboard, Lovato berkongsi betapa mengerikan Met Gala yang pertama pada tahun 2016. “Saya mempunyai pengalaman yang mengerikan,” berkongsi 25 tahun itu. “Selebriti sebegini adalah jalang yang lengkap dan sengsara berada di sekelilingnya.

“Saya masih ingat tidak begitu selesa yang saya mahu minum,” bintang yang tenang itu berterusan. Dia meninggalkan gala dan pergi terus ke mesyuarat Alcoholics Anonymous.

“Saya menukar pakaian saya, tetapi saya masih mempunyai berlian saya berjuta-juta dolar berlian dalam mesyuarat AA,” katanya kepada penerbitan itu. “Dan saya lebih banyak bercerita tentang orang-orang yang tiada tempat tinggal dalam pertemuan itu yang berjuang dengan perjuangan yang sama Saya berurusan dengan orang-orang di Met Gala-palsu dan menghisap industri fesyen d-. “

Dia kemudiannya memaparkan Instagram dengan gambar yang dia mengatakan jumlah itu semuanya.

Gambar ini cukup banyak menyimpulkan pertamaku yang pertama dan terakhir saya mungkin dijumpai. #Foot #sofuckingawkward #notforme #sweatpants #forensicfiles #whatsgood p. ada yang perlu belajar bagaimana untuk mengambil lelucon .. Saya jelas ketawa pada fakta bahawa 1. Saya melihat sangat canggung dan 2. Bahawa teduhan yang dilemparkan dalam gambar ini sebenarnya memberi saya kehidupan �� ��

Jawatan yang dikongsi oleh Demi Lovato (@ddlovato) pada

BERKAITAN: Amal Clooney Akan Tuan Rumah Met Gala dengan Rihanna-dan Tema Adalah Kontroversial

Tina Fey

Tina Fey embed
Larry Busacca / Getty Images

Fey adalah tetamu di Met Gala 2010, dan dia belum kembali sejak itu. Dalam satu wawancara dengan David Letterman, dia berkata dia harus “minum cecair kanta sentuh” ​​untuk mengelak daripada menghadiri.

“Ia adalah perarakan semacam itu … jika anda mempunyai sejuta senjata dan semua orang yang anda akan menumbuk di seluruh dunia, semuanya ada di sana,” dia bercanda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 8 =

map