6 Cara Percubaan dengan Kinkier Sex, Walaupun Anda Malu

DEAR DR. JENN,

Saya baru sahaja membaca Lima puluh Shades dan mempunyai tidak pernah lebih, agak, teruja dengan buku. Saya secara amnya adalah seorang lelaki seks vanila, tetapi mungkin dalam hati saya lebih kink daripada saya fikir. Bagaimanakah saya dapat membawa beberapa perkara itu ke dalam bilik tidur tanpa mengasyikkan orang yang saya kencan? -Fifty Shades of Saraf

BANYAK KELUAR DARIPADA PERKAHWINAN NERVOUS,

Anda akan terkejut untuk mengetahui berapa ramai lelaki mengatakan mereka mendengarnya Lima puluh Shades permintaan dari wanita yang mereka berkencan. Ada sebab siri ini telah menjual lebih dari 100 juta kopi dan filem-filem itu telah menghasilkan lebih dari $ 300 juta setakat ini. Ada sesuatu tentang watak-watak, hubungan dinamik dan, tentu saja, seks yang berkaitan dengan kesedaran kolektif.

Langkah 1: Cari Rakan Kanan untuk Terokai Dengan 

Kedengarannya seperti anda sedang melihat orang yang berlainan dan tidak berada dalam hubungan yang komited. Lebih banyak anda menerokai sisi diri anda, lebih banyak anda akan mahu memulakan pemeriksaan untuk rakan kongsi terbuka yang anda dapat mengenali mereka. Terdapat beberapa orang yang terbuka untuk semua jenis aktiviti seksual yang berbeza dan yang lain yang akan keluar pintu lebih cepat daripada anda boleh menggoyangkan flogger pada mereka. Anda boleh mencari Christian Grey anda atau Anastasia Steele dengan bertanya soalan mengenai hubungan sebelumnya, bertanya kepada mereka apa yang mereka fikirkan Lima puluh Shades, dan, apabila anda berada dalam hubungan seksual bersama, bertanya soalan BDSM yang lebih khusus. Mulailah vanila dan bekerjasama dengan coklat mocha. Jika anda sudah bersedia untuk pergi, anda boleh pergi terus ke aplikasi dating yang ditujukan kepada mereka yang ingin mengambil bahagian dalam gaya hidup BDSM.

VIDEO: Jamie Dornan Kata Isteri-Nya Tidak Pernah Melihat Mana-mana Lima puluh Shades Filem

 

Langkah 2: Pimpin dengan Soalan 

Sekiranya ada seseorang (atau beberapa orang) yang anda lihat secara kerap dan anda saraf tentang memperkenalkan aktiviti BDSM, mainan, perbendaharaan kata, kata-kata selamat, dan konsep ke dalam rutin anda bersama-sama, saya mempunyai beberapa cadangan. Beritahu pasangan anda betapa anda tertarik dengan filem itu dan tanya apakah dia sudi menontonnya dengan anda. Semasa anda menonton, anda boleh menekan jeda dan mengulas mengenai perkara yang anda dapati dengan menarik, bertanya apa yang difikirkan oleh kekasih anda. Dapatkan beberapa buku tentang gaya hidup BDSM dan biarkan satu di mana ia dapat ditemui dan ditanya. Jika anda mempunyai hubungan jangka panjang, saya cadangkan mencuba inventori seksual dalam buku saya Perbaiki Hubungan: Panduan 6 Langkah Dr. Jenn untuk Meningkatkan Komunikasi, Sambungan & Keintiman. Inventori seksual adalah satu siri soalan yang pasangan bertanya satu sama lain untuk belajar tentang keutamaan satu sama lain. Soal selidik bermula dengan cukup jinak dan mendapat lebih banyak pengembaraan ketika ia berlangsung. Selalunya, mempunyai senarai untuk dilekatkan, yang ditulis oleh pihak ketiga, membantu pasangan membuka topik mengenai topik yang mereka belum pernah dibicarakan sebelum ini, bebas pertimbangan (fikir: soalan 36 soalan NYT menerbitkan yang membantu anda jatuh cinta dengan sesiapa pun, tetapi untuk seks).

Langkah 3: Menerima Rutin Biasa anda dengan Gerakan Diilhamkan oleh BDSM 

Anda tidak perlu pergi ke gaya hidup BDSM untuk meminjam mainan dan teknik yang menyeronokkan dari filem itu. Anda boleh memupuk kehidupan seks yang lebih utama dengan penutup mata, sesetengah gari, atau pakaian kulit yang sedikit. Anda juga boleh menggunakan inspirasi ini untuk membuka minda kreatif anda secara seksual. Salah satu perkara yang Ana dan Christian lakukan dengan baik bahawa kebanyakan orang lupa di dalam bilik tidur bermain dengan kuasa. Kami mempunyai banyak idea yang salah tentang apa yang kita boleh dan tidak boleh lakukan dengan seseorang yang kita suka di dalam bilik tidur. Biarkan Lima puluh Shades membuka anda sehingga bentuk keseronokan baru, sama ada ia bercakap kotor atau pukulan yang baik. Menggunakan filem untuk membuka dialog dan bermain seksual boleh menjadi menyeronokkan dan menyeronokkan-selagi semua orang bersedia dan bersemangat. 

BDSM Rope - Embed
NadyaPhoto / Getty Images

BERKAITAN: 5 Cara Menjaga Seks Panas dalam Hubungan Jangka Panjang

Langkah 4: Tetapkan Peraturan Tanah

Sebaik sahaja anda mempunyai rakan uji kaji yang bersedia, sangat penting bahawa anda jelas mengenai apa yang anda ingin cuba dan sejauh mana gaya hidup anda mahu pergi. Walaupun keinginan anda boleh berubah dan berkembang seiring dengan masa anda terdedah kepada pengalaman yang berbeza, seperti yang dilakukan Anastasia, anda ingin menjadi jelas di mana anda ingin bermula. Adakah anda ingin mencuba beberapa pengapit puting susu? Adakah sedikit cambuk apa yang anda fikirkan? Adakah anda berharap untuk bercakap kotor, walaupun penghinaan? Mungkin anda mahu bereksperimen dengan beberapa mainan meja? Atau mungkin anda ingin pergi sepanjang jalan dan dilengkapkan, menjalani gaya hidup BDSM 24/7. 

Seperti yang anda lihat di Lima puluh Shades filem atau membaca dalam buku, kebanyakan pasangan BDSM mempunyai kontrak. Ini menggariskan had keras, had lembut, jangkaan, berapa kerap mereka akan saling melihat, hukuman, siapa yang akan membayar apa, dan banyak lagi. Terdapat banyak perkara yang boleh dikatakan untuk kontrak seksual, sama ada anda berada dalam hubungan BDSM atau tidak. Seperti inventori seksual dalam buku saya, pasukan pasangan kontrak mempunyai komunikasi seksual yang hebat dan bercakap tentang senarai kemungkinan aktiviti yang tidak pernah mereka pertimbangkan. Senarai terbitan boleh mengambil kebimbangan dan rasa malu daripada perbualan. Saya tidak fikir bahawa kebanyakan pasangan memerlukannya sebenarnya tetapi saya fikir bahawa banyak manfaat dari perbualan terbuka tentang apa yang mereka selesa lakukan di dalam bilik tidur dan apa yang mereka tidak. Idea batas yang lembut dan keras, perkara-perkara yang anda ragu-ragu tetapi bersedia untuk mencuba dan perkara-perkara yang anda pasti jangan ingin lakukan, sihat untuk pasangan bercakap.

BERKAITAN: Kenapa Lelaki Menipu pada Isteri Panas Mereka?

Langkah 5: Mainkan dengan selamat 

Sekiranya anda membuat keputusan untuk bermain di dunia yang keren, pastikan anda membaca dan mendidik diri anda, terutama apabila ia berkaitan dengan prosedur keselamatan. Gunakan perkataan yang selamat. Pastikan anda mempunyai tanda fizikal jika bola gag yang sedang digunakan atau komunikasi akan menjadi sukar. Jangan pernah meninggalkan bilik jika pasangan anda terikat. Jangan minum (atau buat dadah) dan kink. Simpan fisting dan floggers untuk dom sangat berpengalaman di kalangan kami kerana mereka boleh menyebabkan kecederaan hebat. Malah pasangan yang paling berpengalaman cenderung untuk menjauhkan diri dari kebakaran, bermain jarum, penyeksaan, dan elektrik. Ia juga penting bahawa semua aktiviti menjadi selamat, waras, dan konsensual, seperti yang mereka katakan di dunia BDSM.

Ia memerlukan latihan dan pendidikan untuk menjadi dom yang baik. Saya percaya tarikan itu Lima puluh Shades siri lebih banyak daripada penutup mata dan menunggang tanaman. E.L. James mengetuk sesuatu yang bukan sekadar seks. Kristian adalah dom yang luar biasa. Sesetengah orang yang anda jumpai di bar tidak mungkin memiliki kemahirannya. Malah tuan yang berpengalaman tidak akan berkelakuan seperti orang Kristian.

Langkah 6: Memahami Apa Mengenai BDSM dan Kink Rayuan kepada Anda

Penonton memberi respons lebih daripada watak yang baik, badan yang tona, kedudukan kewangan, kuasa, dan kejayaan. Tumpuannya yang tunggal kepada pasangannya, ketidakpuasannya pada wanita lain, cara dia menyesuaikan dengan isyarat halusnya, galakannya untuk merangkul nafsu seksualnya tanpa rasa malu, keupayaannya untuk membantu dia merasa selesa tentang tubuhnya yang telanjang, cara dia sentiasa datang dengan aktiviti seksual baru untuk mencuba bersama, cara dia memupuk dia sebelum dan selepas kejadian, dan cara dia akhirnya membuka dan menjadi mudah terdedah kepada Anastasia apabila dia percaya dia mempunyai rayuan yang bergema dengan begitu banyak wanita, sama ada mereka ‘semula ke BDSM atau tidak.

Saya berharap cadangan ini membantu anda bercakap tentang dan mencari Anastasia dalaman anda (atau Kristian) dengan pasangan yang betul dan, seperti yang dikatakan oleh Kristian, “jelajahi keghairahan anda” dengan sepenuhnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − 53 =

map