6 Fenty Tutorial Kecantikan untuk Shine Bright Seperti Rihanna

Penagih kecantikan bergembira apabila Bad Gal RiRi melancarkan Fenty Beauty untuk kegembiraan awal awal bulan ini. Peminat Rihanna berbondong-bondong ke Sephora dan memerintahkan alat solek yang penuh dengan produk Fenty Beauty dalam talian. Walau bagaimanapun, sesetengah daripada kita (seperti diri saya sendiri) perlu melihatnya untuk mempercayainya-tetapi apabila kita melihat tutorial blogger kecantikan YouTube kegemaran kami tentang bagaimana untuk mengoptimumkan glamor Fenty, kami telah dijual.

Sama ada anda telah menguji setiap bayangan Pro Filt’r atau yang baru kepada dunia kecantikan yang diluluskan Rihanna, anda HARUS menonton tutorial kecantikan ini yang menunjukkan bagaimana garis RiRi benar-benar sihir sihir yang boleh anda praktikkan di rumah. Tambahan pula, mereka menyimpan 100% sebenar mengenai produk Fenty yang benar-benar perlu untuk menjalankan hadiah Sepang-kanan-sekarang dan yang mana anda boleh melompat memihak kepada membeli-belah kedai ubat. 

Shine Bright Like A Crystal Fire

Babak kecantikan Chantel Jefferies dan model / bintang YouTube Alissa Violet bersetuju bahawa Match Flex Beauty Stix Trio adalah pencinta baru yang cemerlang untuk penagih kecantikan yang sentiasa dalam perjalanan. Di sini, Alissa menunjukkan kepada kita bagaimana untuk menguasai bersinar dengan Penyerlah Freestyle Killawatt dalam Crystal Fire.

BERKAITAN: Rihanna Cukup Mencantikkan Koleksi Holiday Fenty Beauty

Belum Menentukan Yayasan Yayasan Anda yang Sempurna? Anda Akan Dengan Pro Filt’r.

Mengimbau dari Sudan Selatan, Afrika, Nyma Tang memberikan maklum balasnya kepada Yayasan Fenty’s Pro Filt’r Soft Matte Longwear Yayasan di dalamnya yang paling gelap, 490. Dia memuji 40 yayasan yayasan yang luas di Fenty, yang melayani paling ringan, yang paling gelap paling panas, dan paling keren kulit. Perlu bantuan mencari naungan anda? Lawati Sephora terdekat anda untuk ujian swatch!

Beri Tahap Kecintaan Anda Dengan Istri Trophy 

Sekiranya anda sebagai peminat utama sebagai Bretman Rock, tutorial ini akan memberi anda kehidupan. Menurut Rock, The Fenty Beauty Killawatt Freestyle Highlighter dalam Trophy Isteri adalah hadiah Rihanna yang paling hebat untuk alat solek anda.

VIDEO: Rihanna Stuns di Gaun Hitam Dramatik di Ball Diamond Tahunan Ketiga

Pembuka Mata Tak Dijangka 

NikkieTutorials menambah sedikit sentuhan dalam tutorial penuh ini-bukannya menggunakan penyapu pada pipinya, dia menggunakannya pada kelopak mata.

RELATED: Shade Eyeshadow Setiap Celeb Memakai Kanan Kini 

Cahaya Penuh Penuh Anda, Dihantar

Jackie Aina melangkah lebih jauh, menggunakan penyapu bukan hanya pada pipinya tetapi seluruh wajahnya. Di sini, dia membuktikan bagaimana dia dengan murah hati menggunakan Flex’s Ginger Binge dan Moscow Mule highlighters pada kelopak mata, kawasan sekitarnya, dan pipi. Dia juga menunjukkan kepada kita bagaimana untuk mencampur dan memadankan warna Rihanna. Untuk kulitnya, Aina bersumpah dengan kombo Ginger Binge-Moscow Mule. 

Dapatkan Bibir Sempurna Berkilat dan Lancar-Bahawa Bau Sangat Baik

Dalam tutorial ini, Encik Manny Mua, seorang lagi ahli kecantikan lelaki kegemaran kami dan memberikan ibu jari gergasi kepada Gloss Bomb Universal Lip Luminizer-yang bersinar, licin, dan kejutan Mua, menjadikan bibir anda bau sangat baik juga!

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map