7 Perkara Yang Tidak Anda Ketahui Mengenai Black-ish Star Yara Shahidi

Yara Shahidi kelihatan seperti remaja purata anda (walaupun sangat cantik), tetapi, tidak seperti rakan-rakannya, dia sudah menangkap peranan yang menyaingi ramai tetangganya di Hollywood bertenaga tinggi.

Dilahirkan di Minnesota untuk seorang pelakon / model ibu dan jurugambar, dia memulakan kerjayanya pada usia 6 minggu dalam iklan cetak untuk insurans hayat. Pada usia 7, dia sudah mendapat tawaran untuk membintangi filem-filem ciri. Sekarang, dengan bahagian tetap siri sebagai anak perempuan angsan dalam ABC Black-ish, dan cameo sebagai Olivia Pope muda di Skandal, dia bersedia untuk banyak tempahan. Kami mengejar 15 tahun di N.Y.C. pejabat-pejabat sebelum episode LOL yang layak pada malam tadi dan menyedari dia lebih kompleks daripada yang kita fikir awalnya. Berikut adalah beberapa fakta yang kami terima.

BERKAITAN: Taraji P. Henson sebagai Olivia Pope? Ia Mungkin Telah Terjadi

VIDEO YANG TERKAIT: Yara Shahidi Membawa Semburan Statik Dalam Pek Fanny

1. Dia separuh Iran — dan mungkin sebahagian Viking. “Kami Choctaw Amerika Asli dan Afrika-Amerika — keluarga kami berasal dari Ghana, dan kemudian ada sebahagian dari keluarga kami yang keturunan Vikings.”

2. Nas adalah sepupu kedua. “Momma saya dibesarkan dengannya, dia mendapat genealogi yang dilakukan di Harvard dan Henry Louis Gates Jr. melakukan latar belakang keluarga, saya seorang gadis bunga di perkahwinannya.”

3. Impian zaman kanak-kanaknya adalah menjadi perunding jenayah bagi FBI. “Itu pelan Yara yang berumur 7 tahun, dan kemudian saya sedar saya sebenarnya suka bertindak, jadi saya terus mengikuti ujian.”

Yara Shahidi
Sarah Balch untuk InStyle.com

4. Ujian skrin pertama beliau adalah dengan Eddie Murphy untuk tahun 2009 Bayangkan itu—dan dia tidak pernah mendengarnya. “Ia adalah proses uji bakat yang panjang sekali – mereka akhirnya melihat, seperti, 3,000 anak perempuan. Ia adalah kali pertama saya bertemu Murphy dan saya tidak tahu siapa dia. dia kelihatan seperti bapa saudara saya. Ia bagus 7 tahun dan tidak mempunyai tekanan itu. “

5. Dia Black-ish watak adalah berdasarkan kepada seseorang yang dia tahu. “Saya pergi ke sekolah dengan pencipta anak perempuan Kenya Barris selama satu tahun, dan saya tidak tahu bahawa watak saya didasarkan pada dia pergi ke sana.Ini menarik untuk membandingkan apa yang saya fikirkan Zoey dengan cara dia maju. tahu bahawa dia sassy, ​​berteknologi maju, dan pergi ke sekolah persendirian yang baru. “

Yara Shahidi
Sarah Balch untuk InStyle.com

6. Dia suka buku-buku komik. “Saya mengesan apa yang Marvel lakukan sepanjang hari setiap hari. Saya suka X-Men trilogi, Thor, dan Thor 2. Semuanya bermula apabila saya berada di Cleveland dan Pembalas pelakon tinggal di hotel yang sama seperti saya. Mereka menembaknya di Cleveland, jadi Chris Hemsworth masuk dan berenang apabila saya berada di dalam tab mandi panas. “

7. Kerry Washington adalah ikon gayanya. “Saya sering memakai benda-benda yang terlalu konservatif untuk seorang remaja, saya akan bergulung dengan seluar pelana dan blazer dan kemeja bawah dan baju lembu. [Washington] mengajar saya bahawa, sebagai pelakon muda, tidak mengubah anda yang atau nilai atau moral anda untuk peranan, kerana apa yang benar-benar sahih adalah apabila seseorang itu benar kepada siapa mereka. “

PHOTOS: Skandal Kredit Fesyen: Semua Butiran mengenai Apa yang Diwarnai oleh Bintang-bintang

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − = 29

map