7 Produk Anti-Penuaan Kim Kardashian dalam Kabinet Mandinya

Kim Kardashian
Stefanie Keenan / Getty Images for Lorraine Schwartz 

Erin Lukas

26 Apr, 2018 @ 2:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Google “rutin penjagaan kulit Kim Kardashian” dan anda akan mendapat beratus-ratus hits tentang produk yang dia katakan dia dicintai selama bertahun-tahun. 

Sebagai keindahan kecantikan dan kecantikan penjagaan kulit, bintang suka mencuba dan menemui produk baru. Ini sepatutnya tidak mengejutkan memandangkan Kardashian bertanggungjawab terhadap populariti trend kontur, dan dengan cepat membina empayar soleknya sejak pelancaran KKW Beauty tahun lepas.

Walaupun dia (atau secara harfiah boleh membuat) apa-apa produk yang dia mahu, ketika datang ke penjagaan kulit, dia sama seperti kita. Apabila dia mendapati produk yang dia suka, dia berpegang teguh dengan mereka. Dalam jawatan di aplikasinya, Kardashian telah berkongsi beberapa produk penjagaan kulit yang selalu ditampung di kabinet bilik mandinya. “Saya suka mencuba produk kecantikan dan penjagaan kulit yang baru, tetapi ada beberapa perkara yang saya tidak akan pernah berputus asa. Saya telah mendapat rutin yang bagus kerana saya menggunakan produk yang bekerja bersama dan benar-benar melihat keputusan !,” tulisnya.. 

Di antara keperluan Kardashian, anda akan melihat produk yang dia gemari sebelum ini seperti Orchidée Impériale The Cream yang mahal Guerlain, bersama-sama dengan picks dari dermatologist Dr. Lancer. Tema berulang di dalamnya adalah bahawa mereka melakukan pelbagai tugas dengan fokus pada penghidratan dan anti-penuaan. 

Tetap menatal untuk produk tujuh penjagaan kulit yang Kardashian tidak akan pernah berputus asa menggunakan. 

VIDEO: Kim Kardashian Dihantar Foto Naked dalam Kehormatan Wewangiannya 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − = 10

map