8 Cara Simpan Nyamuk Away dari Parti Backyard anda

Melontar pesta belakang rumah boleh menjadi semua keseronokan dan permainan-iaitu, sehingga nyamuk nyamuk dahaga mula makan pada tetamu anda. Jika anda bercadang untuk menghiburkan di luar musim panas ini, jangan risau. Kami pergi ke rondaan pepijat dan datang dengan senarai cara mudah untuk memastikan nyamuk yang sengit daripada merosakkan masa yang baik anda.

Nyamuk embed
Kesopanan

1. Set Candle Aromaflage
Lilin bergaya ini lebih sukar daripada yang mereka lihat. Mereka mengandungi minyak pati untuk mempertahankan secara semula jadi terhadap nyamuk, sambil menyampaikan aroma yang menarik para tetamu anda pasti akan pujian ($ 110 untuk satu set 3; aromaflage.com).

2. Nyamuk Dunks
Walaupun nyamuk nyamuk tidak benar-benar menghalau nyamuk, mereka boleh menghalang mereka daripada menyerang rumah belakang anda untuk bermula dengan. Letakkannya di dalam air yang berdiri seperti birdbaths dan longkang (aka serangga kegemaran serangga) untuk membunuh larva selama sekurang-kurangnya 30 hari ($ 11 untuk 6; walmart.com).

3. OFF! Clip-On Mosquito Repellent
Kipas yang dikendalikan bateri memancarkan penahan nyamuk, menyediakan perlindungan selama 12 jam. Ia juga akan membuatkan anda sejuk pada malam musim panas yang melekit ($ 8; walmart.com).

BERKAITAN: Ada Tick on You! Segala-galanya yang anda perlu tahu untuk membuangnya dengan selamat

4. Balsem Anti-Bug Badger
Balsem semulajadi Badger melindungi kulit dari perosak yang menyakitkan, terima kasih kepada gabungan minyak zaitun, cedar, dan minyak pati. Ia bebas daripada DEET dan bahan-bahan toksik yang lain, menjadikannya selamat untuk digunakan oleh anak-anak ($ ​​9; drugstore.com).

5. Tiki 4-in-1 Multi-Use Obor
Apa pesta musim panas tanpa obor tiki? Ketika dipasangkan dengan bahan bakar citronella, ini menghalang nyamuk sementara juga menetapkan mood perayaan ($ 20; bedbathandbeyond.com).

6. Burt’s Bees Herbal Insect Repellant
Tiada bash luar akan lengkap tanpa semburan bug dipercayai. Kami suka versi herba Burt’s Bee, yang mempunyai minyak rosemary, serai dan minyak citronella dan bau yang menyegarkan ($ 8 untuk satu pek 3; amazon.com).

BERKAITAN: Kedai 8 Sprei Bug Glamor untuk Musim Panas

7. Mati! Lampu nyamuk
Sesuai untuk mana-mana perhimpunan luar, kombo lilin dan penyebar ini akan menjadikan parti bebas nyamuk selama enam jam. Hanya menyalakan lilin untuk melepaskan repellant dari penyebar ($ 14; truevalueus.com).

8. Pemotong Semua Lapisan Nyamuk Keluarga
Tawarkan tisu bug tetamu anda untuk menghindari penyerang udara (percayalah, mereka akan menghargainya). Ini adalah lembut pada kulit dan tidak termasuk sebarang bahan kimia berbau busuk ($ 3; walmart.com).

BERKAITAN: 5 No Backyard Sweat Menghibur Tips dari Style Me Pretty Abby Larson

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 + = 61

map