8 Perkara yang Kami Ingin Lihat Musim Ini Tanpa Malu

Tidak malu
PAUL SARKIS / SHOWTIME

Samantha Simon

Nov 03, 2017 @ 4:30 petang

Ah, Gallaghers. Keluarga TV yang paling tidak berfungsi kembali ke Showtime pada 5 November, dan kami tidak sabar untuk melihat apa yang telah disediakan oleh Season 8. Musim lepas Tidak malu Tidak ada giliran rollercoaster emosi, dengan kematian Monica yang memasuki era baru untuk suaminya yang baru berkahwin, Frank, dan anak-anak mereka. Ia seolah-olah keluarga akhirnya kembali ke trek-atau, benar-benar, di landasan untuk pertama kalinya. 

Fiona berjaya menjalankan dua perniagaan dan mencampakkan kakinya ke pasar hartanah Chicago. Bib telah cuba untuk menjadi bijak. Ian mendapati panggilannya sebagai EMT. Debbie sedang mengejar semangatnya yang baru untuk kimpalan. Carl meninggalkan cara jenayahnya pada masa lalu dan memeluk sekolah tentera. Dan Gallagher termuda, Liam, mula menghadiri sekolah swasta tempatan yang kaya. Semua orang seolah-olah berada di jalan yang betul-tetapi ini Tidak malu, dan kita tahu bahawa tidak akan bertahan lama. Cepat atau lambat, sh * t akan memukul peminat (dan kami akan keluar pada anggota badan dan meneka bahawa ia akan lebih awal). Walaupun ada banyak bola lengkung yang menuju ke arah kami ketika pameran itu kembali pada Ahad ini pada 9 p.m. ET, kami menaruh harapan untuk beberapa jalan cerita khususnya. Tatal ke bawah untuk lapan perkara yang kami sukai pada musim lapan. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 6 =

map