9 Bintang Yang Diilhamkan Oleh Audrey Hepburn

Apabila ia menjadi ikon gaya, hanya sedikit yang boleh bersaing dengan Audrey Hepburn. Pelakon dan dermawan yang elegan itu telah merayakan ulang tahun ke-86nya, dan kami meraikan dengan menggali arkib kami untuk mencium-memetik semua petikan yang tidak dapat dilupakan daripada bintang-bintang yang telah diilhamkan oleh Hepburn yang indah dan gaya yang tidak dapat diterima:

Taylor Swift, November 2013

“Saya suka mempunyai perkara yang mengingatkan saya tentang ikon fesyen saya, seperti Grace Kelly, Audrey Hepburn, dan Françoise Hardy. Melihat kegemaran saya hari ini adalah pantat menunggang yang baik, perkara-perkara jodhpur dengan pad lutut kecil, dipasangkan dengan putih yang bagus baju oxford. “

BERKAITAN: DIY Sangat Mudah untuk Audrey Hepburn-Inspirasi Hannah Davis

Olivia Wilde, Julai 2013

“Saya sentiasa ada perkara untuk kedua-dua Hepburns-saya telah mempunyai Audrey dan Katharine di papan inspirasi.” 

Zooey Deschanel, April 2013

“Ikon gaya saya kebanyakannya brunettes: Audrey Hepburn, Linda Ronstadt, dan pelakon Anna Karina dari filem Jean-Luc Godard.” 

BERKAITAN: Wanita Terkemuka Oscar de la Renta

Mila Kunis, Mac 2013

“Saya tahu ia adalah cliché, tetapi saya suka Audrey Hepburn dan Jackie Kennedy, bukan gaya mereka saya bercita-cita saya lebih tomboyish-saya suka imej mereka. 

Rachel Bilson, Kejatuhan 2011

“Saya digelar sebagai tiga brunette ikonik: Cindy Crawford, Ali MacGraw, dan Audrey Hepburn. Saya akan mengatakan gaya peribadi saya adalah kombo Audrey dan Ali-kadang-kadang bergaya, masa lain sedikit hippie.”

BERKAITAN: Gaya Lapangan Terbang Audrey Hepburn Inspirasi Kami Berpakaian untuk Penerbangan

Frieda Pinto, Mei 2010

“Takrifku kecantikan adalah sejagat: rambut yang baik, kulit yang baik, dan personaliti yang baik,” katanya. Dan ikon kecantikan Pinto? “Audrey Hepburn sentiasa menjadi No. 1 untuk saya.” 

Leighton Meester, Spring 2009
“Bermain Blair telah membawaku ke Bette Davis, Grace Kelly dan Audrey Hepburn. Saya menyukai estetika Old Hollywood-bagaimana wanita-wanita itu mencipta peraturan fesyen, saya fikir ia adalah keperibadian mereka yang membuat mereka menjadi orang yang bijak.” 

BERKAITAN: Sejarah dalam alis: Bentuk Paling Popular Setiap Dekad

Anne Hathaway, Julai 2008

Ketika ditanya apa artinya “chic” kepadanya, Hathaway menjawab: “Saya langsung memikirkan Audrey Hepburn-dia tidak boleh berbuat salah, gayanya adalah revolusioner. 

Sandra Bullock, 1998

Bullock memberi kita pandangan ke dalam fesyen eklektiknya: “Saya suka melihat Audrey Hepburn yang sangat klasik, dan kemudian ada sweater besar dengan beberapa kepingan funky dan kasut funky. dan kemeja bodoh yang mengatakan sesuatu seperti ‘Too Young to Die, Too Crazy to Live.’ “

PHOTOS: 12 Tukang gunting rambut Selebriti yang Menjadi Kerjaya

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 + = 80

map