9 Filem Paling Menakutkan Terbaik yang Dilancarkan Bulan Ini

Oktober bukan hanya musim labu-musim horor. Dan Hollywood menyampaikan lebih daripada beberapa filem yang menakutkan untuk memenuhi selera musiman kami kerana menjerit di bahagian atas paru-paru kami di teater filem awam. Tahun ini, mereka telah memikirkan segala-galanya, daripada menukar buku-buku kanak-kanak yang menyeramkan kepada threesomes yang salah kepada remaja dan zombi di kelab jalur untuk merosakkan Krismas di pinggir bandar. Terdapat juga satu thriller yang cuba-dan-benar yang kembali dengan twist-the keenam dan terakhir Aktiviti paranormal sedang menuju jalan anda. Tatal ke bawah untuk melihat senarai filem teratas kami untuk melihat, dan ketahui mana yang sesuai dengan nafsu makan anda kerana ketakutan.

Kisah Seram Krismas (keluar sekarang)

Terbaik untuk: Peminat percutian

Empat cerita yang dibentangkan dalam kisah suburbia ini: Tiga rakan-rakan berangkat untuk mendedahkan mengapa dua remaja ditemui secara kejam dibunuh di ruang bawah tanah sekolah; seorang polis mengambil keluarganya untuk mencari pohon Krismas yang terakhir dan membawa pulang lebih daripada semangat perayaan; keluarga lain menghadapi setan anti-Krismas setan; dan walaupun Santa mendapati dirinya melawan elfnya setelah virus menjadikannya zombie. Garis plot terungkap serentak, mengekalkan faktor keseronokan yang tinggi dari awal hingga akhir.

Knock Knock (dari 9 Okt)

Terbaik untuk: Temu janji malam

Evan (Keanu Reeves), seorang suami dan bapa yang setia, mendapati dirinya sendiri bekerja ketika keluarganya memukul pantai untuk hujung minggu. Apabila dia menjawab ketukan di pintu, dia mendapati dua wanita muda terkandas dalam perjalanan ke pesta, dan naif mengundang mereka untuk memanaskan badan. Isyarat jenisnya membuktikan kesangsian dalam apa yang berubah menjadi permainan berbahaya dan merasakan yang berbahaya ketika Evan berusaha untuk mendapatkan kembali rumahnya dan menyelamatkan nyawanya.

The Girls Final (dari 9 Okt)

Terbaik untuk: Pengejaran filem seram

Lawatan enggan untuk saringan Camp Bloodbath, filem seram 80an yang dibintangi oleh protagonis Max (Taissa Farmiga) ibu terlambat (Malin Akerman), mengambil giliran apabila Max dan rakannya tersedot ke dalam filem. Di dalamnya, mereka berpengalaman dengan kru-korps konsultan hormon yang bertenaga untuk memerangi pembunuh filem itu, Billy Murphy. Meta filem ini dan gimmicky mengambil seram sesuai untuk mereka yang masih meyakinkan raksasa menyembunyikan di bawah katil.

The Diabolical (keluar 16 Okt)

Terbaik untuk: Aficionado sci-fi

Fiksyen sains ini mengetuk bintang-bintang Ali Larter sebagai Madison, ibu tunggal dua orang anak. Keluarga bergerak ke rumah mereka hanya untuk disiksa dengan semakin menakutkan kehadiran, walaupun pakar paranormal terlalu takut untuk menghadapi. Apabila menjadi jelas bahawa kanak-kanak tidak akan dibenarkan meninggalkan rumah, Madison beralih kepada teman lelaki saintis Nikolai (Arjun Gupta) untuk membantunya memburu.

BERKAITAN: Cari Kostum Halloween Perfect Anda dengan 19 Idea Ini Diilhamkan oleh Panjang Rambut

Puncak Crimson (keluar 16 Okt)

Terbaik untuk: Sejarah penggemar

Pengarah Guillermo del Toro menyampaikan set seram gothic pada akhir abad ke-19 dengan Puncak Crimson. Bintang Mia Wasikowska sebagai pengarang muda Edith Crushing, yang menikahi Sir Thomas Sharpe (Tom Hiddleston) dan bergerak ke Sharpe Mansion yang dihantui. Edith berfungsi untuk menyelesaikan misteri di belakang rumah barunya, tetapi mungkin mendapati bahawa ia adalah manusia yang paling perlu ditakuti. Ia menyeramkan dan menakutkan, tetapi penuh dengan permata mata: Charlie Hunnam dan Jessica Chastain juga bintang. Jangan lupa untuk melihat kostum, sama ada mereka sangat cantik dan rumit bahawa mereka memberi inspirasi kepada paparan tingkap di New York Bergdorf Goodman.

Meremang bulu roma (keluar 16 Okt)

Terbaik untuk: Anak-anak dan anak-anak di dalam awak

R.L. Stine terkenal Meremang bulu roma buku-buku hidup dalam penyesuaian filem ini yang dibintangi oleh Jack Black sebagai penulis bertulis. Plot itu mengikuti remaja Zach Cooper (Dylan Minnette) ketika ia bergerak ke sebuah bandar kecil dan berkawan dengan jiran barunya Hannah (Odeya Rush), anak perempuan Stine. Stine menyimpan lama Meremang bulu roma manuskrip, dan hantu dan raksasa yang mereka masukkan, dikunci di dalam rumah. Mereka semua dibebaskan apabila Zach secara tidak sengaja membuka salah satu buku Stine, dan terpulang kepada Hannah, Stine, dan dia untuk mendapatkan kejam, Slappy the Dummy, gnomes rumput yang hidup, dan banyak lagi ke dalam buku-buku.

Pemburu ahli sihir terakhir (keluar 23 Okt)

Terbaik untuk: The AHS: Coven fanatik

Penyihir adalah benar dalam filem yang penuh aksi ini, dan bintang aksi tumpuan kegemaran lelaki, Vin Diesel, adalah satu-satunya harapan manusia. Diesel memainkan pemburu sihir kesepian, abadi, Kaulder, yang ditugaskan untuk menghentikan kediaman New York City dari berkumpul untuk memusnahkan umat manusia dengan wabak Hitam Kematian. Namun, untuk melakukannya, dia perlu bergabung dengan sekutu yang tidak diduga.

Aktiviti Paranormal: Dimensi Hantu (keluar 23 Okt)

Terbaik untuk: Orang yang terobsesi

Untuk Aktiviti paranormal francais, pengeluar yang ingin dihantar-dan mereka lakukan. In Dimensi Hantu, penonton akhirnya akan melihat tingkah laku yang menakutkan dan misterius yang telah menawan penonton selama bertahun-tahun. Ini yang mengikuti keluarga baru, Fleeges, yang mencari kamera video lama di rumah baru mereka hanya untuk segera menemui kamera membolehkan mereka menyaksikan kejadian paranormal yang tidak dapat dikesan oleh mata manusia. Apabila anak perempuan mereka, Leila, menjadi sasaran serangan ini, keluarga menggunakan kamera untuk cuba melindungi dia dari kejahatan.

BERKAITAN: 9 Jatuh Pakaian Diilhamkan oleh Wes Anderson Watak

Panduan Pengakap kepada Apocalypse Zombie (keluar dari 30 Oktober)

Terbaik untuk: Sesiapa yang menunggu Zombieland sekuel

Tiga rakan sekerja sepanjang hayat dan Pengakap remaja dengan semangat menyelinap masuk ke kelab jalur pada malam kem mereka yang terakhir. Kelab ini menyimpan kosong untuk menari angka wanita tunggal di pentas yang ternyata menjadi zombie. Mereka dengan cepat belajar bahawa seluruh bandar mereka berada di bawah serangan zombie, jadi anak-anak lelaki berkumpul dengan pelayan pelayan koki yang memegang senjata untuk melawan kembali dalam komedi yang penuh kegirangan. Berfikirlah banyak sumpah, keberanian, dan kecurigaan remaja.

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − 40 =

map