A 700 Runway Foot dan 2.3 Juta Pixels: Ini Adakah Butiran dari Show Tommy Hilfiger

Minggu malam menandakan kejatuhan Milan Fashion Week musim gugur 2018, dan, ironinya, ia adalah pereka Amerika yang menutup minggu-Tommy Hilfiger, yang untuk musim kedua berturut-turut, membawa persembahannya dari rumput kandangnya (tahun lepas berada di London dan tahun sebelumnya berlaku di LA).

VIDEO: Sekarang: Minggu Fesyen Milan – Tommy Hilfiger

Encik Hilfiger menjanjikan apa yang akan menjadi “pengalaman paling merendam lagi”: salib antara fesyen dan motorsport. Dan budak lelaki itu sangat mendalam! Diadakan di ruang jauh lebih jauh daripada kebanyakan acara lain sepanjang minggu, peserta ditolak melepasi langkah terang dan ulangi, sebelum diantar ke ruang yang besar dan sejuk yang boleh, pada masa yang berlainan, menyimpan peralatan perkapalan.

Tommy Now Milan
Venturelli

Tetapi pada malam ini, ia mempunyai runway seperti litar lumba-lumba dengan skrin LED di pintu masuk dan pelbagai gerai di tengah-tengah bilik, termasuk destinasi membeli-belah (ya, anda boleh membeli pakaian di sana), simulator kereta (Instagram dan kereta lima lumba, seperti model Mercedes 2018 yang baru (yang sangat menarik, walaupun saya tidak pasti apa itu).

Tommy Now Milan
Venturelli

Pertunjukan Tommy Now Milan juga menandakan koleksi terakhir Gigi Hadid dengan jenama itu, usaha yang bermula dua tahun lalu. Dan dengan itu, ia perlu untuk keluar dengan bang-atau pengantin?

Kami meminta pasukan Tommy untuk beberapa statistik dan … baik … baca sendiri!

Lebih 2,000 tetamu telah dijemput untuk persembahan (separuh daripada mereka adalah pelanggan sebenar!)

Landasan itu hanya malu panjang 700 kaki, mengukur tepat 212 meter.

Tommy Now Milan
Venturelli

Terdapat 63 jumlah dilihat: 45 wanita dan 18 lelaki (Ya, rakan-rakan, Anwar juga berjalan).

Dan dinding LED yang menyala sepanjang persembahan? Ia mengambil masa tujuh hari penuh untuk ditubuhkan dan terdiri daripada 2.3 juta (YES, JUTA) piksel.

Yang paling mengagumkan, seperti biasa, setiap item yang turun di landasan pacu itu boleh dibeli dengan segera. Bercakap tentang kepuasan segera.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − = 18

map