A Balsem Bibir yang Akan Mengangkut Anda untuk Happy Hour

Berikut adalah satu cara untuk sentiasa berasa seperti jam gembira: Ada sedikit yang diketahui mengatakan bahawa ia sentiasa pukul lima di suatu tempat, tetapi untuk sepanjang hari pada hari anda masih boleh menyalurkan masa kegemaran anda terima kasih kepada bibir bibir ini. Edisi Terbatas Vaseline Pink Bubbly Tin adalah balm berperisa wain yang merupakan perkara terbaik seterusnya untuk segelas minuman paling larut musim panas: Rosé

Rasa edisi terhad cincang bibir kultus kegemaran yang melembapkan dan melegakan pout dengan tekstur berkilat yang sama seperti yang asal, tetapi juga meninggalkan warna lembut yang lembut – tidak seperti bibir berwarna wain anda selepas beberapa cermin mata selepas bekerja dengan rakan-rakan.

BERKAITAN: Ini 6 Trik Editor Kecantikan Akan Membantu Anda Memakai Gincu Sempurna

Walaupun anda tidak boleh meminum botol setiap kali dan di mana sahaja anda suka, anda boleh retak buka tin balsem bibir ini di meja anda, pada waktu makan malam, sebelum dan selepas latihan, untuk mencadangkan beberapa kali. Ia mungkin tidak dapat menghilangkan rasa dahaga anda seperti kelas rosai yang rosak pada malam musim panas yang penuh kegelapan, tetapi bibir anda pasti akan lembut dan licin.

VIDEO: Hall of Fame Kecantikan Terbaik: Gincu Chanel

Vaseline Limited Edition Pink Bubbly Tin boleh didapati mulai 16 Julai untuk $ 5 secara eksklusif di Walgreens. Kini itulah sebabnya untuk meraikannya dengan bergelembung. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 + = 79

map