A Look Back at Actress Brittany Murphy yang Luar biasa pada Apa yang Telah Pernah Ulang Tahun ke-38 beliau

Brittany Murphy mempunyai keupayaan untuk membuat kita ketawa dan menangis di setetes topi. Pada skrin, keperibadiannya yang manis dan manis itu hanya salah satu sebab mengapa kita tidak dapat mencukupi aktres, yang tragis meninggal dunia pada umur 32 tahun pada tahun 2009. Diingati untuk persembahan cemerlang dalam filem seperti 8 batu, Uptown Girls, dan Sin City, Kemampuan semulajadi Murphy dan sikap tulen di hadapan kamera menjadikannya kegemaran penggemar segera.

Hari ini, bintang itu akan berusia 38 tahun. Bermula ketika dia remaja, Murphy mengejar akting dan akhirnya mendarat peranannya dalam filem mega hit 1995, Tidak tahu. Tidak lama selepas itu, aktres pelukis mendarat peranan sokongan dalam beberapa filem bebas, seperti Jalan bebas hambatan (1996) dan Bongwater (1998).

BERKAITAN: Helen Mirren, Diane Lane, dan Elle Fanning mengenai Filem Baru yang Berkuasa, Trumbo

Sementara kerjaya lakonan Murphy terus mendapat momentum di 2000-an, pelakon juga mengejar saluran lain. Pada tahun 1997, dia membuat debut teaternya dalam produksi Broadway Arthur Miller A View from a Bridge dan dia juga membuktikan bahawa dia muzik cenderung sebagai penyanyi. Pada tahun 2006, dia dan produser rekod berbahasa Inggeris, Paul Oakenfold mengeluarkan single “Killer Pussycat yang lebih cepat,” yang mencapai No 1 di Billboard’s Hot Dance Club Play Chart.

BERKAITAN: Amy Schumer dan Taraji P. Henson Akan Dihormati diVH1 Besar pada 2015 dengan Hiburan Mingguan Khas

Oleh itu, dengan hati yang berat, kita masih ingat pelakon berbakat yang bertindak ke dalam hati kita dan membiarkan kita menonton semula filem-filemnya yang penuh dengan masa dan masa lagi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map