A Sister Hadid Merancang Jaket Denim Anda Tidak Tahu Anda Perlu

Kami merasa sangat kuat bahawa jaket denim yang hebat adalah keperluan dalam almari setiap orang. Dan oleh hebat, kami bermaksud satu yang benar-benar dapat mengubah mana-mana pakaian dijangka setiap hari kepada dengan mudah sejuk. Itulah sebabnya pereka Alana Hadid (ya, dari itu keluarga) dan Emily Perlstein berhasrat untuk merekabentuk jenama yang memberi tumpuan semata-mata kepada jaket denim.

VIDEO: Koin: Bagaimana Membentuk Lemari 10-Piece Fall

Masukkan: La Detresse, koleksi baru dilancarkan jaket, bermula dalam mencuci dan gaya yang-tangan ke bawah-the besar, dipakai dalam jaket yang anda tidak tahu anda telah hilang.

tk
Kesopanan La Detresse

barisan boleh didapati dalam talian di ladetresse.com-kini terdiri daripada empat gaya yang berbeza, semua yang boleh unisex dan unik mereka sendiri. Dari mentah hingga super-tertekan, setiap jaket dibuat di pusat bandar Los Angeles dan selesai dengan butang oren terang-detail yang mungkin akan menjadi tandatangan jenama ketika mereka terus tumbuh.

tk
Kesopanan La Detresse

Direka dengan yang sedikit besar, hidup dalam patut, jaket berasa serentak vintaj dan moden dan pakaian luar yang sesuai untuk berdiri sahaja terhadap tee asas atau memegang sendiri sebagai sekeping lapisan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 + = 34

map