A Swimsuit-Clad Lady Gaga Menangkap Pantai dengan Taylor Kinney Pagi Selepas Golden Globesnya Menang

Lady Gaga mungkin terkejut dengan perhatian di Golden Globes malam tadi, tetapi perayaan tayangannya, nampaknya sedikit lebih rendah. Pada waktu pagi selepas dia menang untuk Pelakon Terbaik dalam Siri Terbatas atau Filem TV untuk Kisah Seram Amerika: Hotel, dia dilihat berjalan di sepanjang pantai dengan tunangnya, Taylor Kinney.

Gaga kelihatan selesa dan riang dalam rumput satu keping, jubah kelabu dan booties kabur. Kedua-dua berjalan dengan tangan, berkongsi pandangan yang penuh kasih sayang dan melambai-lambaikan penggemar.

Taylor Kinney and Lady Gaga - ***DO NOT POST UNTL 7 PM EST ON 01/12***
AKM-GSI

BERKAIT: Lihat Lady Gaga dan Moments Cutest Taylor Kinney

Taylor Kinney and Lady Gaga - ***DO NOT POST UNTL 7 PM EST ON 01/12***
AKM-GSI

Hari yang santai pasti menjadi rehat selamat datang dari jadual sibuk mereka; awal minggu ini, Kinney membawa pulang Anugerah Pilihan Rakyat untuk Pelakon TV Dramatik Kegemaran, mengucapkan terima kasih kepada tunangnya untuk memberi inspirasi kepadanya setiap hari. Kemudian, pasangan itu menjadi tajuk utama apabila mereka mengeluarkan penutup bogel V majalah. Seterusnya ialah Globes, di mana Gaga membawa pulang anugerah pertamanya dan mengumumkan bahawa dia merancang untuk melepaskan album baru pada tahun ini. Kami gembira pasangan kuasa ini menikmati beberapa downtime-2016 mereka sudah mula permulaan gila!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map