Ada Alasan Baik Kenapa Bintang Cinta Anak Lelaki Lahir Michael Kors

Michael Kors bertukar menjadi 56 hari ini, dan selama hampir tiga setengah dekad pereka bentuknya telah menjadi gaya fesyen untuk mengira, sejak dia menunjukkan koleksinya yang pertama pada usia 23. Selebriti khususnya memuja rekaannya-dan sebabnya jelas: “Saya fikir dia benar-benar mempunyai pemahaman yang benar tentang bagaimana wanita perlu melihat, bagaimana wanita mahu merasa dan [dia] benar-benar menghargai wanita secara umum,” kata uber-stylist Rachel Zoe. Lain-lain di Hollywood seolah-olah setuju, dengan semua orang dari Kerry Washington untuk Blake Lively, Taylor Swift kepada Julianne Hough mengguyurkan gaya yang boleh dipakai. “Saya sangat suka reka bentuknya,” kata Hough InStyle. “Saya fikir mereka benar-benar segar, sejuk, dan klasik.”

Sebagai tambahan kepada status yang diluluskan oleh celebnya, lelaki itu mendapat sass dan tidak takut untuk mengatakannya seperti itu. (Siapa yang boleh melupakan apa yang berlaku ketika dia bermain Pictionary dengan Gigi Hadid?) Dalam sambutan humor dan gayanya, mari kita tingkatkan gelas kepada lelaki hari itu, Michael Kors!

PHOTOS: Runway Looks We Love – Pengangkatan Michael Kors’s Fall 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − = 11

map