Ada New Lady Dalam Kehidupan Chris Pratt, dan Anda Mungkin Mengenali Nama-Nya

Chris Pratt telah menyimpan profil yang agak rendah sejak berita perpisahannya dari pelakon Anna Faris memecah musim panas lepas.

Sementara Ibu bintang telah dikaitkan dengan ahli sinematografer Michael Barrett dalam beberapa bulan kebelakangan ini, kehidupan cinta pasca perpecahan Pratt telah tinggal di bawah radar-sehingga kini, itu.

2018 MTV Movie And TV Awards - Arrivals
Steve Granitz / Getty Images

Yang berusia 38 tahun Penjaga Galaxy pelakon itu dilihat pada tarikh yang sama pada hari Ahad (Hari Bapa) dengan blogger gaya hidup berusia 28 tahun Katherine Schwarzenegger (anak perempuan kepada pelakon dan ahli politik Arnold dan ibu wartawan Maria Shriver).

Buat & Cultivate and Chevrolet Host Create & Cultivate 100
Alison Buck / Getty Images
Premiere Of National Geographic's 'The Long Road Home' - Arrivals
Phillip Faraone / Getty Images

Dalam gambar yang diterbitkan oleh TMZ, pasangan itu boleh dilihat ketawa di kerusi Adirondack ketika mereka berkelah di Los Angeles, kedua-duanya kelihatan jelas kasual dalam seluar jeans dan kasut.

Pertemuan itu datang sehari selepas Pratt menghadiri Anugerah MTV Movie & TV pada petang Sabtu, menerima Anugerah Generasi dengan berteriak-teriakan manis kepada anaknya dan anak lelaki Faris yang berusia 5 tahun Jack. 

Kami telah menghubungi wakil-wakil Pratt, tetapi sekarang hubungan ini masih belum disahkan oleh mana-mana pihak. Dilihat oleh bahasa badan, walaupun … Kita akan mengatakan ia lebih daripada penghubung yang mesra.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − 83 =

map