Ada Secara Rasmi Diaries Puteri 3 Script Out There

tk
Arkib AF / Foto Saham Alamy

Khabar angin itu benar! The Princess Diaries 3 secara rasminya mempunyai skrip.

Dalam satu wawancara dengan Entertainment Weekly, Meg Cabot, pengarang buku-buku filem itu berdasarkan, mengesahkan berita ini dan Internet mengagumkan. Tetapi tidak begitu cepat-walaupun terdapat skrip sebenarnya dalam campuran itu tidak semestinya bermakna filem ketiga telah berwarna hijau.

Peminat Puteri Mia di mana-mana telah menggenggam untuk menggalakkan petunjuk sejak didedahkan. Petunjuk nombor 1: Cabot juga menyebut terdapat “minat” dalam filem ketiga sebagai penghormatan kepada pengarah lewat Garry Marshall, yang membuat dua filem pertama sebelum dia meninggal pada tahun 2016. Dan ingat ketika Queen Julie Andrews bercakap tentang perkara yang sama musim bunga lepas ini?

Petunjuk nombor 2: “Saya suka duduk dan bercakap tentang [itu], tetapi saya tidak boleh. Saya tidak dibenarkan. “Kata Cabot ketika ditekan mengenai isu itu. Sepertinya dia tahu sesuatu …

Malah pelakon itu begitu terobsesi dengan filem-filem seperti kita. Tahun lepas, pada ulang tahun filem, bintangnya, Anne Hathaway, menyiarkan di bawahnya kepada Instagramnya, disertai dengan manis Princess Diaries gif.

“Sudah 15 tahun (katakanlah dengan saya) SHUT UP !!!!! Kepada semua peminat yang menyayangi Mia, Louie, Lily, Joe, Michael dan, tentu saja, Queen Clarisse, terima kasih dari dasar hati saya! Dan kepada Garry Marshall, terima kasih kerana membuat saya seorang puteri. Saya sayang selalu kawan dan guru tercinta saya, dan saya merindui kamu setiap hari xx “

BERKAITAN: Julie Andrews Meningkatkan Harapan Kami untuk Princess Diaries 3

Jadi ada filem ketiga? Kami menahan nafas kami!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 − 57 =

map