Ada Sekarang Alkohol yang Boleh Menyediakan Manfaat Kecantikan

Koktel yang lazat dan sangat diperlukan sentiasa mempunyai kecenderungan untuk dikaitkan dengan akibat yang tidak begitu baik. Tetapi, bagaimana jika kita memberitahu anda bahawa sekarang ada satu cara untuk menyegarkan rutin kecantikan anda tanpa mabuk yang ditakuti dan kebencian kulit yang tidak diingini? Masukkan: TY KU Sake, sejenis semulajadi, rendah kalori yang memberikan beberapa faedah kecantikan utama. TYKU datang dalam pelbagai perisa yang berbeza (timun dan kelapa untuk menamakan beberapa), dan boleh dimakan topically atau sebagai merawat hari selepas hari (jangan teragak-agak memasangkannya dengan sushi!). Tinjau ke bawah untuk melihat bagaimana alkohol yang diilhamkan oleh Jepun ini dapat melengkapkan rejimen kecantikan anda.

Cahayakan Kulit:

Semasa minum banyak air, pengelupasan kulit dan memakai pelindung matahari semua berfungsi untuk meringankan kulit, sebabnya mengandungi asid kojik, sebatian yang secara semulajadi meminimumkan melanin yang dihasilkan oleh kulit anda. Kompaun ini juga berfungsi untuk meringankan kulit, dengan itu menghilangkan bintik-bintik kulit yang menyusahkan.

Menghidratkan Kulit:

Kulit yang kelihatan sihat, berseri selalu ditambah. Yang mengatakan, demi persaingan yang serius dengan penghawa dingin dan pelembap anda. Mengapa? Ia mengandungi asid prolin dan asid glutamat, yang kedua-duanya membantu menghilangkan rambut dan kulit sambil mengekalkannya dengan lembut. Ini, seterusnya, membantu mencegah kulit dan rambut yang kering, rosak.

BERKAITAN: ‘Shots’ Kecantikan Ini Akan Memberi Anda Kulit Berkilauan dan Rambut Berkilat-Tanpa Hangover Terlibat

Kualiti Anti Penuaan:

Katakan selamat tinggal kepada kedutan! Semua orang suka formula anti-penuaan yang baik, terutamanya apabila ada masa yang sesuai dengannya. Sake mengandungi asid ferulik, bahan aktif dalam banyak produk penjagaan kulit yang membantu mencegah kerutan, kendur dan bintik-bintik kulit. Asam ferulik juga melindungi kulit daripada sinaran UV berbahaya yang boleh merosakkan kulit. Sikat demi demi satu adalah pelengkap sempurna untuk pelindung matahari anda atau krim anti-penuaan.

Nada Kulit:

Sudah tiba masanya untuk mendapatkan kreativiti dengan pilihan toner anda. Percaya atau tidak, demi digunakan sebagai toner kulit alternatif di Jepun kerana karcicides dan asid amino yang terdapat di dalamnya. Cukup pakai demi dengan sapukan kapas selepas mencuci muka untuk menghapuskan sebarang kesan kotoran atau minyak pada kulit.

RELATED: Mengapa Toner Harus Menjadi Bahagian Perlu Penjagaan Rutin Penjagaan Kulit anda

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map