Ada Sekarang Aplikator Makeup Sonic, Tetapi Adakah Ia Baik?

Mungkin kerana bahagian yang sama impian zaman kanak-kanak saya menjadi Judy Jetson, dan hakikat bahawa saya selalu terlambat untuk segala-galanya kerana solek, saya penis untuk mana-mana alat berteknologi tinggi yang menjanjikan untuk mempercepatkan rutin saya. Pada $ 54 untuk keseluruhan set, Aplikator Yayasan Warna Me Automatik (ulta.com) menggunakan getaran sonik untuk mencerminkan gerakan mengetuk jari yang biasanya anda gunakan untuk memohon pelembab asas atau berwarna. Sudah tentu, mengingati saya suka kepada Clarisonic dan Sonicare, saya telah untuk mengambilnya pada ujian dijalankan. 

Konsep ini adalah sama dengan trend span asas berayun yang dicetuskan oleh Lancome beberapa tahun yang lalu-getaran itu bertujuan untuk memudahkan proses pengadunan, dan mencipta penamat yang hampir lancar. Walaupun panduan untuk alat Warna Me mengarahkan saya untuk menerapkan asas cecair secara langsung ke span, perkara-perkara yang sedikit rosak dan saya mendapati lebih mudah untuk memulihkan produk di muka saya, kemudian sapu aplikator di bahagian atas dalam gerakan bulat. Adalah penting untuk perhatikan perbezaan antara kedua-dua span: Kepala berus tegar adalah yang terbaik untuk formula cecair atau krim, tetapi anda boleh menggunakan aplikator lembut untuk asas mineral atau serbuk longgar. 

RELATED: Concealers ini sebenarnya dapat menyembuhkan Breakout anda

Jadi, adalah Aplikator Yayasan Warna Me yang sebenarnya lebih baik daripada span solek tradisional? Jawapannya adalah satu dimuatkan-kerana ia membawa saya satu minit yang panas untuk menentukan cara menggunakan alat itu; terdapat sedikit lebih banyak masa yang terlibat dalam proses permohonan. Sebaik sahaja anda memikirkan logistik, rejim 30 minit biasa anda (atau dalam kes saya, satu jam) menjadi lebih cepat, tetapi alat itu menimbulkan kekurangan sedikit. Walaupun mereka lebih hibrid daripada spons solek setiap hari (yang mungkin atau tidak boleh dibasuh seberapa kerap yang sepatutnya …), ia disyorkan untuk mengubahnya selepas 7 hingga 10 kegunaan. (Walaupun, itu boleh diperpanjang jika anda memukulnya dengan sedikit alkohol selepas setiap permohonan.) Namun, alat ini adalah alternatif yang lebih cepat, mesra pengguna untuk memecahkan mesin airbrushing lengkap, dan sementara Photoshop mengaburkan estetika mungkin tidak sesuai (atau praktikal) selama sehari di pejabat, saya pasti akan menggunakannya untuk malam-malam ketika saya merasa seperti pergi untuk Kardashian penuh. 

PHOTOS: Asas Cecair Terbaik 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 + = 19

map