Adakah Anda Bosan dengan Kata-kata Kesyukuran Gadis Baru “Bangsgiving”?

Ya, anda mungkin tidak pernah menganggap Hari Kesyukuran sebagai percutian tipis seksi-chika-wow-wow, tetapi Perempuan baru sedang mengubahnya. Episod kelakar yang baru ditayangkan malam tadi dan membawa ia tambahan tambahan kepada perbendaharaan kata musim gugur anda: Bangsgiving. Ditubuhkan oleh satu-liner raja Schmidt (Max Greenfield), jelasnya, maksudnya bermaksud dalam istilah orang awam yang anda mendapat bertuah pada Hari Turki. Oleh itu, beliau mencabar semua rakan-rakannya-Jess (Zooey Deschanel) termasuk-untuk “mendapatkan boneka.”

BERKAITAN: Enam Cara Mengubah Pai Anda Kesyukuran ini

Schmidt menggunakannya dalam satu kalimat dalam klip di bawah: “Bangsgiving berada dalam bahaya! Anda semua memberi tumpuan kepada perkara-perkara yang tidak ada kaitan dengan pembukaan. Tolong jangan ulangi kesilapan yang kami buat pada lapan malam Humpakkah . “

Pertimbangkan ini FYI perbendaharaan kata yang mesra sebelum anda pulang ke rumah untuk bercuti. Dan sememangnya, ini adalah untuk mengharapkan anda Happy Bangsgiving, di mana sahaja anda berada.

BERKAITAN: Tonton Cameron Diaz dan Wanita SNL Go Home untuk Kesyukuran

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 89 = 98

map